STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

METRO THERM A/S

STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

"Fredagsbar"

Vi havde internt i virksomheden et vinderhold i februar-tælskridt-konkurrencen, og 22 produktionsmedarbejdere skulle have en præmie for indsatsen. Det blev besluttet at give dem en “fredagsbar” af slagsen, der inspirerer til det sunde liv og skaber ekstra fællesskab og god snak mellem kolleger.
Deltagerne på vinderholdet fik en VIP-invitation til fredagsbaren samt hver især 5 stk. fribilletter, som de kunne give til gode kolleger. Inden den endelig afvikling af fredagsbaren den 12. marts blev det dog klart for alle ansatte, at ALLE var velkomne – med eller uden en fribillet i hånden.
Fredagsbaren bød på friske grønne smoothies, der blev serveret af et veloplagt team til tonerne af dejlig sommermusik … for fulde gardiner.
Vi havde lejet to kæmpestore blendere, pyntet op i en port-sluse med oppustelige palmer, gule duge og friske frugter i spandevis.
Opskrift: Friske spinatblade, frisk ananas, banan, æblejuice, ingefærshot og A38.
Vi havde selvfølgelig printet en farvestrålende opskrift ud, så alle kunne få den med hjem til (konen og til) weekenden.
Vi har fx praktiseret “grønsags-bingo” i forbindelse med frokostpausen (den historie kan I få ved en anden lejlighed), så derfor var det fint i tråd med indsatsen for at lokke vores gode folk til at huske at have grøntsager i madpakken, også at servere dem en smoothie med spinat.

Effekten

Eventet havde fokus på sundhed forbundet med kollegiale relationer og positive oplevelser på jobbet.
I en produktionsvirksomhed som vores er det ikke meget tid til hygge og socialt samvær. Vi har travlt og der skal produceres så meget som muligt.
Fredagsbaren var et sjældent festligt element, og hele optakten gav en masse snak i krogene – og grin ikke mindst, fordi de sidste fribilletter blev uddelt af en HR-medarbejder iført et latterligt nøgenkostyme – under overskriften “er du også fredags-bar”?
Missionen lykkedes: Vi fik givet vores gode folk noget nyt at tale om og grine af. Vores fokus på sundhed var derfor i denne forbindelse det sociale af slagsen, der får smilene frem.
Flere tog billeder … med hjem til familien.

METRO THERM A/S

Antal ansatte: 140

Firma adresse: Rundinsvej 55, 3200 Helsinge

Region: Hovedstaden

Website: http://www.metrotherm.dk