STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Midttrafik

STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Tæl Skridt

Efter næsten et år med hjemmearbejde meget af tiden med manglende mulighed for at være sammen om noget i fysisk, så var Tæl Skridt et godt ”projekt”, der ikke havde noget med selve jobbet at gøre, en rigtig god mulighed for at få noget fællesskab med kollegaer. Ud af Midttrafiks 120 medarbejdere tog 79 imod tilbuddet om at deltage i Tæl Skridt kampagnen, hvilket var en meget høj deltager procent i forhold til tidligere afholdte arrangementer. Der blev dannet hold afdelingsvis og på tværs af afdelinger. Konkurrence genet blev vakt til live både mellem Midttrafiks hold, men også internt på holdet. Vi heppede på hinanden, hvilket gav endnu mere motivation til at tage en ekstra eller længere gåtur både for sig selv og for holdet. Nogle på holdet gik vist også efter at blive nummer et blandt alle deltagerne fra Midttrafik. Dette mål var i den grad medvirkende til, at vi blev Midttrafiks vinderhold.

Effekten

Det var befriende at have noget andet at være fælles om end netop arbejde. Motivationen var i top – da vi jo også er konkurrence mennesker 🙂
Sidst på dagen blev der udvekslet SMS med antal skridt for dagen – hvilket nogle gange bevirkede, at vores Krumtap på holdet (Mette) måtte gå flere gange om spisebordet hjemme i stuen, da hun ville være den, der dagligt havde gået flest skridt. Andre kolleger på holdet blev aktive og gik fra under 1.000 skridt dagligt til mellem 10-15.000 skridt dagligt – og mange er fortsat med de gode gå vaner.
Vi er blevet meget bedre til at få bevægelse ind i hverdagen – med afbræk midt på dagen – og komme ud og gå en lille tur i forbindelse med spisepause.
Så et rigtig godt initiativ, at ledelsen gav os denne mulighed for deltagelse i Tæl Skridt kampagnen.

Midttrafik

Antal ansatte: 120

Firma adresse: Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Region: Midtjylland

Website: http://Midttrafik.dk