STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Agilent Technologies Denmark ApS

Konkurrence driver kampen

Vores arbejdsplads er præget af masser af motion og svedlugt om morgenen, da en del kolleger på vores arbejdsplads, enten cykler til arbejdet eller dyrker motion i deres fritid, før de overhovedet møder ind. Badene om morgenen i kælderen (præ-Corona tid) er fyldt op til bristepunktet, hvor deo lugt og fugtig luft kan slå benene væk under en 😊
Desuden var det muligt før Corona at tage ned i vores træningslokale, være med på spinningstimer, yogatimer, crossfit og zumba. Så kulturen på arbejdspladsen har altid været at der skal være plads til at få rørt kroppen. Selv her i Coronatiden bliver der lagt online-sessioner op med yoga og arrangeret gå-ture ude i det fri (så mange man nu må være).

Vi har desuden elastiktræning før frokost, for at holde sammen på kroppen og undgå ”kontorsmerter” og det er en kultur som er at finde i de fleste afdelinger.

Så har vi Tæl-skridt konkurrencen, hvor vi får tændt vores konkurrence gen.
Det kan nok skyldes, at der en del konkurrence om at erobre den eftertragtede tæl-skridt pokal, som vi nu har vundet 2 gange i træk. Den er stor og flot, og en smule bling-bling 😊
Der bliver lige gået en ekstra gang til printeren eller man tager lige omvejen til kantinen, eller mødes lige i kaffestuen til endnu en kop kaffe/te/vand så man kan få de ekstra skridt.
Begge sejre har kostet os ømme ben, smerte og tårer de sidste par dage af konkurrencen, men det har været det hele værd!
Hvert eneste gang får vi kamp til stregen af RD afdelingen, som bare ikke kan finde ud af erkende nederlaget i tide… 😊 Derudover inspirerer vores vinder-streak andre folk til at være med i tæl-skridt konkurencen da ”det ikke kan være rigtig at vi vinder pokalen gang på gang”.

For at det ikke skal være løgn har vi desuden også en ”Vi cykler på arbejde” konkurrence med dertil hørende pokal. Her giver vi den også gas i pedalerne hvilket resultere i at den stadig står på vores teams kontor.

Vi glæder os allerede til næste omgang Tæl-skridt og Vi cykler på arbejde!

Effekten

Stærkere ben og sundere krop
Ømme muskler
Bedre sammenhold
Kampgejst
Jubel og glæde
Teamspirit
Spredt viljestyrke og kampgejst til flere personer så nu vil flere deltage næste gang!

Agilent Technologies Denmark ApS

Placering: 5

Antal ansatte: 750

Firma adresse: Produktionsvej 42

Region: Hovedstaden

Website: http://www.Agilent.com