STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Boligselskabet Sct. Jørgen, Viborg

Sundhed og trivsel hos Boligselskabet Sct. Jørgen

Hos Boligselskabet Sct. Jørgen har vi ambitioner om at medarbejdernes sundhed og trivsel skal være i fokus. Derfor er der ansat en træner, som både har engageret sig i medarbejdernes kost, men som også sørger for træning af forskellige hold i arbejdstiden. Her bliver der både sørget for medarbejdernes trivsel på tværs, men også forebygget skader og andre skavanker.
Samvær og glade medarbejdere, som tager hånd om hinanden prioriteres hos Boligselskabet Sct. Jørgen, – det gælder for alle, – og både chefer og medarbejdere mødes på tværs af holdene.
Vi startede holdene op i 2016,- og der er i øjeblikket 35 aktive deltagere på holdene. Flere træner udenfor holdene, og der er også mulighed for at komme gratis i styrketræningscenter for medarbejderne ved Sct. Jørgen.

Effekten

Der er blevet et bedre sammenhold på tværs, mellem dem der er på holdene. Ansatte ved Boligselskabet er spredt over et stort geografisk område, og ser ofte ikke hinanden i dagligdagen. At mødes til træning giver godt humør, og det er dejligt at møde sine kolleger på en uformel væremåde.
Derudover er der også flere der er kommet i bedre form, – har fået kickstartet sin træning i hverdagen, og har tabt nogle kilo på sidebenene.
Vores træner Betina Schmidt er uddannet fysioterapeut, det har også været muligt for hende at afhjælpe gamle skader og skavanker.

Boligselskabet Sct. Jørgen, Viborg

Antal ansatte: 90

Firma adresse: Brovej 18, 8800 Viborg

Region: Midtjylland

Website: www.bsjviborg.dk