STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Center for Plan og Miljø

Bevægelse på arbejde med officefitt

I Center for Plan og Miljø har vi meget stillesiddende arbejde og derfor ville vi gerne forbedre mulighederne for at bevæge os mere. Derfor indgik vi for ca. 3 år siden en aftale med Officefitt, der siden har hjulpet os med at få mere bevægelse ind i løbet af en arbejdsdag.
Vi har blandt andet investeret i træningselastikker, balancepuder, kontorbolde m.m., som vi frit kan vælge at bruge. Desuden har vi lejet motionscykler og kontorsteppere, der kan placeres ved skrivebordet og bruges imens vi arbejder.
Vi har udpeget et antal sundhedsambassadører, der har forpligtet sig til at sende nyhedsbreve fra officefitt videre til de andre kollegaer og som tager initiativ til interne konkurrencer.

Det kan være svært at bevare motivationen, men vi får konstant ny inspiration fra officefitt, som giver os lyst til at forsætte med motion på arbejde.

Vi holder walk and talk møder, hvor det er muligt og hvor det passer til mødet.

Desuden deltager vi i tæl skridt kampagnerne, hvor vi udfordrer hinanden, arrangerer fælles gåture og udlodder en præmie blandt deltagerne.

Effekten

Bevægelse på kontoret har styrket vores sammenhold. Vi har fået fælles oplevelser, en sjovere arbejdsdag og en sundere arbejdsplads.
Det gør vores center mere konkurrencedygtigt i forhold til at være en attraktiv arbejdsplads.

Center for Plan og Miljø

Placering: 5

Antal ansatte: 28

Firma adresse: Østergade 13, 7600 Struer

Region: Midtjylland

Website: http://www.struer.dk