STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Haderslev erhversråd

sundHER

Jeg har taget sundhedsambassadøruddannelsen gennem Dansk Firmaidræt – både for at skabe en sundere arbejdsplads og vise hvilken forskel små initiativer i hverdagen gør, men også for at gå forrest som erhvervsråd og være med til at sætte sund arbejdsplads på dagsordenen generelt ved alle vores medlemsvirksomheder på tværs af Haderslev kommune.

Igangsætter og inspirerer til små hverdagsforandringer – bl.a. walk and talk bags, så møder kan holdes gående, plakat og postkort med inspiration til korte og længere gåruter til møder mv., aktivt mødelokale, hvor der også kan lave pauseøvelser, legende øvelser hvor bevægelse er skjulte :), vente-øvelser ved kaffemaskiner og små synlige aktivitetsøvelser fordelt rundt i virksomheden, stand upmaraton, løbe/gå T-shirts til alle medarbejdere, frugt station, tæl skridt kampagner osv.
Der er flere tiltag på tegnebrættet og der er positiv opbakning….

Effekten

Der er været god effekt på tiltagene – kollegerne tager godt imod og deltager I det omfang de kan – nogle er med på alle tiltag – nogle vælger stille flere og flere til.

Der bliver spist mere frugt, gået flere kilometer og stået mere op i løbet af en arbejdsdag.

Vi er godt på vej til en endnu sundere arbejdsplads og skal ud på løb og gåture i vores nye T-shirts og varme op til den kommende Tæl Skridt kampagne…..

Det er sjovt og dejligt at kunne inspirere flere

Haderslev erhversråd

Placering: 5

Antal ansatte: 11

Firma adresse: Jomfrustien 27

Region: Syddanmark

Website: http://her.dk