STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Kamstrup A/S

Kamstrup har fokus på Work-Life Balance

Hos Kamstrup er personalegoder en del af dét at have en sund arbejdsplads, og vi har gjort det nemt for vores medarbejdere at gå til tandlægen, få et sundhedstjek og dyrke motion.

Vi har en helhedstilgang til sundhed, og for os er det vigtigt, at vores medarbejdere føler en balance mellem deres arbejdsliv og privatliv, hvorfor vi stiller en masse sundshedstiltag til rådighed for vores medarbejdere.

Vi har som de eneste i Danmark vores egen tandlægeklinik på arbejdspladsen, hvilket gør det nemt for vores medarbejdere at gå til tandlægen og samtidig hjælper det vores medarbejdere til at opretholde en sund tandhygiejne.

Ligeledes har vi et in-house sundhedscenter, hvor vi tilbyder akupunktur, fysioterapi, massage, kiropraktor og et generelt sundhedstjek for netop at gøre det nemt for vores medarbejdere at holde kroppen vedlige.

Udover in-house tandlægeklinik og sundhedscenter tilbyder vi gratis fitness, holdsport og rygestopkursus til vores medarbejdere, hvor de udover at styrke deres sundhed også kan dyrke fællesskabet på tværs af afdelinger. Af holdfitness kan blandt andet nævnes spinning og CrossHIT, hvor vi har uddannet nogle af vores medarbejdere til at være instruktører på disse hold.

Samtidig opfordrer vi vores medarbejdere til at motionere, så snart de kan, og derfor stiller vi cykler til rådighed, som de kan bruge, når de skal frem og tilbage mellem vores bygninger.

Den sunde livsstil starter allerede i kantinen, hvor vores medarbejdere kan nyde godt af en sund buffet med 1-2 lune retter, forskellige slags pålæg og salatbar.

Effekten

Gennem vores personalegoder har vi skabt en sund arbejdsplads, som bidrager til at opretholde en sund livsstil – både i mund, krop og sjæl. Samtidig opnår vores medarbejdere en større balance mellem arbejdslivet og privatlivet, som skaber arbejdsglæde og motivation.
Vores tiltag bidrager ligeledes til at tiltrække og fastholde dygtige og kompetente medarbejdere.

Kamstrup A/S

Antal ansatte: 1300

Firma adresse: Industrivej 28, Stilling 8660 Skanderborg

Region: Midtjylland

Website: https://www.kamstrup.com/da-dk