STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

NLC A/S

Planke og Walk and talk 10.000 skridt

På kontoret i København laver vi planke i perioder hver dag, når en af medarbejderne ringer med klokken. Starter med 1 minut og øger derefter med 10 sekunder per uge. Alle deltager – sågar vores DHL bude (hvor det samme bud kommer hver dag), der kommer ind, hvis vi er i gang, kaster sig nogle gange med ud i udfordringen.

En del af medarbejderne går fast året rundt hver dag i 15 minutter i frokostpausen. I den periode, hvor vi er med i Tæl Skridt, der kan man vælge at gå bare to og to og så lave et ”mini-interview”. Dette initiativ fra en medarbejder:

Mini-interview sammen to og to
• Hvad er din største udfordring (eller største ønske) lige nu?
• Hvad vil være anderledes, når du lykkes med det?
• Hvad er dine egne bedste idéer til løsninger?
• Hvad har du konkret brug for?
• Hvis jeg kan hjælpe dig videre, hvordan kan jeg så bedst gøre det

Effekten

Planken: vi får lige rettet os selv ud, da vi alle sidder ned ved skriveborde hele dagen. Vi er fælles om at grine og sætte ambitioner. Det giver anledning til dialog med dem, der kommer ind på vores kontor og finder ideen sjov.

Walk & talk: vi får frisk luft og når vi har 10.000 skridt holder vi hinanden til ilden, har noget at tale om på tværs af funktioner og ikke mindst, så får vi talt om, på tværs af organisationen, hvis vi har udfordringer, der kan trænge til at blive vendt udenfor de vante rammer eller med andre dele af organisationen end dem man normalt er tætte med.

NLC A/S

Placering: 2

Antal ansatte: 11

Firma adresse: Ragnagade 7, 1th, Forhuset, 2100 København

Region: Hovedstaden

Website: https://www.nordiclicensing.com/