STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Personaleforeningen PASTA, Aarhus Universitet

Tæl skridt

Vi har i en mindre flok tidligere deltaget i Tæl skridt og tænkte, at der her i foråret mere end nogensinde var brug for noget, som vi kunne være sammen om på afstand – derfor inviterede vi hele vores personaleforening med til Tæl skridt og endte med at stille et hold på 67 mand fordelt over en hel række afdelinger. På 14 dage gik vi i alt 10.305.607 skridt, hvilket svarer til mere end 7000 km. Det svarer faktisk også til at vi har gået mere end dobbelt så langt som hele Tour de France-ruten i 2020.

Effekten

Vi er en arbejdsplads, der lige som så mange andre arbejdspladser har været ramt af hjemsendelse i en meget stor del af det sidste år og deltagelselsen i Tæl Skridt gav os noget at være sammen om – både i konkurrence med os selv og hinanden og så fik det helt sikkert motiveret os allesammen til at få bevæget os mere – især under kampagnen, men det satte også fokus på den ekstra energi en gåtur kan give.

Socialt gav det også rigtig meget, at der var en grund til at sende hyggelige og opmuntrende mails, der handlede om noget andet end rent faglige ting.

Personaleforeningen PASTA, Aarhus Universitet

Placering: 16

Antal ansatte: 180

Firma adresse: Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C

Region: Midtjylland

Website: http://au.dk