STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Ribe Stift

Fælles træning

For at fastholde det kollegiale nærvær besluttede to kolleger at indkalde til socialt fællestræning som samtidig gav god inspiration til nakke-skulder øvelser, gåture, masser af snak og grin på tværs af afdelingerne.
Under Corona-tiden har vi dagligt via Teams sammen med kollegaerne haft mulighed for at lave udstrækningsøvelser og gå ture rundt i byen, hvor den gode snak har fået frit løb.

Ofte når vejret er godt, sker det også, at vi i en pause går en tur op i vores smukke by, køber en is, og nyder det gode liv, som også er en del af en fælles arbejdsplads.

Endelig har vi tilmeldt os skridt-tæller-konkurrencen som også blev en intern konkurrence med fede præmier.
Super dejligt at kontorchefen og biskoppen bakker op, og er med i konkurrencen, om end de tabte 🙂

Efter mere end et år med hjemmearbejde har vi netop denne weekend afsluttet en lang hjemmearbejdsperiode med et sommer-arrangement i biskoppens have med masser af leg, konkurrencer og hyggeligt samvær.

Vi glæder os til en normal hverdag, men fortsætter selvfølgelig de gode sundhedsinitiativer, skridt-tæller-konkurrence og daglige småture kl. 11:45 – det er så hyggeligt.

Effekten

Målet har været motion, men også det sociale i at mødes, se hinanden og få snakket om andre ting end lige det faglige arbejde, har været helt nyt for alle og super godt på tværs af afdelingerne.

Og vi fortsætter indtil sommerferien.. Og nupper lige en skridt-tæller-konkurrence mere 🙂

Ribe Stift

Antal ansatte: 13

Firma adresse: Korsbroedregade 7

Region: Syddanmark

Website: https://ribestift.dk/