STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Telenor Danmark

Motion støtter kræftforskningen

I efteråret startede vi i Telenor en intern kampagne “Minutter for Knæk Cancer”. Her kunne vores medarbejdere være med til at få Telenors donation til landsindsamlingen ”Knæk Cancer” i vejret, hvis de selv hoppede i løbeskoene og fik mere motion ind i hverdagen. Hensigten var sundere medarbejdere, og at skabe opmærksomhed på forebyggelse af kræft.

Da al forskning tyder på, at en aktiv levestil kan være med til at forebygge kræft, ønskede vi i Telenor at opfordre vores medarbejdere til at få lidt mere motion. I forbindelse med Kræftens Bekæmpelses landsindsamling, kickstartede vi derfor vores egen interne kampagne “Minutter for Knæk Cancer”, hvor alle medarbejdere opfordres til at bevæge sig 30 minutter om dagen og registrere det i Endomondo undervejs eller efterfølgende.

Konceptet var, at medarbejderne ved gåture, cykling eller svømmetag kunne motionere Telenors donation til Knæk Cancer endnu højere op. Det resulterede i, at mere end 550 medarbejdere dystede mod hinanden i hold om, hvem der kunne bevæge sig mest i perioden fra d. 3. oktober til og med d. 23. oktober.

Effekten

Det lykkes at få medarbejderne til at få pulsen op, og mange af medarbejderne uploadede gode og sjove billeder på Telenors intranet for at vise, at de indsamlede minutter til Knæk Cancer.

De 558 tilmeldte bevægede sig 24 minutter i gennemsnit om dagen, og Telenor endte derfor med at donere 150.000 kr. samtidig med, at vores medarbejdere greb muligheden for at bidrage til deres egen sundhed, og at vi som arbejdsplads stod sammen om at støtte Knæk Cancer.

Telenor Danmark

Antal ansatte: 1780

Firma adresse: Frederikskaj 8, 1780 København V

Region: Hovedstaden

Website: www.telenor.dk