STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

weltklasse reklame + pr

Weltklasse Läufers - skridt på skridt

2.241.505! 👏 Så mange skridt gik vi tilsammen i februar. Det er langt over vores mål, og det fejrer vi med økologiske holdtrøjer. Så CMYK-t!🌈 Hvem tør udfordre Weltklasse Läufers?

Vi har startet med at gå. Og så går vi bare. Vi går ikke hurtigt. Vi går ikke sammen på vejen. Vi går bare hver især…. rigtigt meget. Fordi vi hjælper hinanden til at komme i mål.
Jamen kan man det. Svaret er ja. Simpelt. Vi har lavet et excel-dokument. Alle har adgang til. Sat et mål. Et mål der var realistisk. Realistisk for os kontorfolk. Kontorfolk der var dødmisundelige på alle dem der har skridt indlagt i deres hverdagsarbejde! Målet var simpelt. 8000. Og når alle op over 8000 skridt hver dag i måneden – så er der en fælles bonus. Vi bestemmer selv, hvornår vi går. Men når måneden er omme. Så skal vi være i mål m 8000 skridt hver dag! Kan man det. Ja. Bare se at komme i gang.
Weltklasse gik fra at medarbejdere kun gik 2000 kridt om dagen – til at alle nu kommer i mål – og har det sjovt!
Snaps, billeder og sjove kommentarer for alle op af sofaen, når man bedst har sat sig og kan se de andre er i gang. Det er gruppepres på den høje klinge og det virker!

Effekten

– Vi har det sjov sammen.
– vi skaber fællesskab og gejst
– Vi giver hinanden motivation
– vi hjælper hinanden i gang,

Og nå ja – flere kollegaer er faktisk blevet tyndere og strammere – men det er vel bare en biting:)

weltklasse reklame + pr

Placering: 6

Antal ansatte: 7

Firma adresse: fjelshøjvej 21

Region: Nordjylland

Website: http://www.weltklasse.dk