STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Zurich Danmark

Champions of Tomorrow

I ejendommen startede Champions of Tomorrow, som er en komplet løsning med mulighed for foredrag om trivsel og sundhed, personlige kostråd, personlig vejning, personlig træning samt holdtræning. Vores firma blev tilmeldt, da de startede i Juni 2014. Det har siden grebet om sig, og 40% af kontoret træner nu med, to kollegaer har tabt 10 kilo hver ved hjælp af råd og vejledning fra Champions of Tomorrow, et resultat, som de er rigtig stolte og glade for.

Effekten

Kontoret er fælles om at opmuntre hinanden til at komme afsted, også til de tidlige træninger kl. 7.00 om morgenen, og det har skabt et rigtig godt sammenhold. Træning, kost og vægt bliver ivrigt diskuteret på et positivt plan. Der er flere, der deltager i de foredrag der bliver holdt, samt initiativer som eksempelvis de 2 måneder, hvor man sov fælleslur kl. 11.45 hver dag.
Der har også været flere konkurrencer på kontoret, såsom en julekonkurrence, hvor der var forskellige øvelser hver dag. Dette er med til at give et godt afbræk i hverdagen, og alle støtter op og er med.

Zurich Danmark

Antal ansatte: 20

Firma adresse: Arne Jacobsens Alle 13, 1. sal

Region: Hovedstaden

Website: http://www.nordic.zurich.com/dk/