STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Webinar: Kollegamotion på arbejdspladsen (13. december)

STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Webinar: Kollegamotion på arbejdspladsen

Danmarks Sundeste Arbejdspladser har i flere år indsamlet et væld af initiativer, der øger trivslen på arbejdspladserne i Danmark igennem en bred pallette af sundhedsinitiativer – de skal “ud at leve’. Du får på dette webinar konkrete eksempler på arbejdet med motion og trivsel på arbejdspladsen samt gode værdifulde råd og erfaringer serveret i øjenhøjde fra virksomhederne selv.

På webinaret kan du blandt andet møde MAN Energy Solution, Center for Handicap fra Lolland Kommune og energikoncernen EWII, hvor sundhedsambassadør Andreas Thoustrup vil tage os med på rejsen ind i deres sundhedsarbejde:

“Hvert år lancerer vores frivillige Sundhedsambassadører en sundhedskalender, hvor der hver måned er 1-2 sunde aktiviteter, som vores 460 kolleger frit kan tilmelde sig. Aktiviteterne er forskellige, så der er noget for en hver smag. Men fælles for dem alle er, at de er en del af sundhedskalenderen, der hvert år har et særligt fokus og tema”, lyder det fra EWII i årets indstillede initiativ her på siden.

Tilmeld dig knappen her til højre og bliv klogere.

Har du spørgsmål? Kontakt projektkoordinator Kasper Kristensen på kk@firmaidraet.dk

 

Webinar: Kollegamotion på arbejdspladsen (13. december)

Sted: Online

Dato: 13. december 2021

Tid: 10.00 - 11.30

Pris: 0,-

Tilmeld event