image00010

Årets Ildsjæl 2022 - indstillede kandidater

Hvem bliver Årets Ildsjæl 2022? Se alle de indstillede kandidater her.

Indsamling af æg fra stor vandsalamander ved Plantorama Kolding.

Dorthe Kirkedal Hansen, afdelingsleder i havecentret i Plantorama Randers

Fra indstillingen lyder det bl.a.:

  • Dorthe var med fra begyndelsen, da vi startede sundhedsambassadøruddannelsen op i 2020 og er dybt engageret i de sundhedsinitiativer der startes op løbende
  • Dorthe er god til at motivere sine kollegaer til at deltage på de forskellige sundhedsinitiativer, og hendes engagement smitter af på resten af holdet. Hun formår at skabe sammenhold gennem sundhedsfremmende initiativer.
  • Randers har vundet skridttællerkonkurrencen 3 år i træk, stærkt anført af Dorthe
    • Senest brugte Dorthe vinderpengene på at arrangere en teamtur for hele personalet i Randers, der stod på kanotur, overnatning i tipi og morgenmad på en flydebåd på Randers Fjord. Det var en stor oplevelse for alle og skabte god teamånd
  • Senest har Dorthe deltaget på Tour De Plantorama, som eneste kvinde i feltet. Turen varede 2 dage, hvor der blev kørt 310 km på to dage.

Dorthe har en vigtig rolle i vores sundhedsambassadørgruppe, da hun altid har masser af gode ideer i ærmet, og bakker 100% op omkring de tiltag der bliver iværksat.

 

 

Anne Maria Krogh Møller

Anne Marie Møller Krogh, Arbejdsleder/konsulent, AltidenEkko

Fra indstillingen lyder det bl.a.:

Hun formår at møde medarbejder og ledere med det formål at forstå og passe på andre. Hun møder alle mennesker i deres øjenhøjde på en måde, som har skabt tillid og dermed givet os andre en tryghed i, at gå på arbejde – også når det er svært.

Hun tager altid et ansvar i sin rolle i en hver givet situation og går altid til opgaverne med engagement, energi og en positiv indstilling. Hun er meget vellidt i organisationen samt af samarbejdspartnere, som hun altid møder med respekt og lyst til samarbejde da hun altid ser positivt på mødet med andre.

Når hun går ind i et rum, siges der at hun er et menneske der udviser med alt hun har ”hvad kan JEG gøre for dig og for at DU har det godt og behageligt”.

Paw pedersen

Paw Pedersen, daglig leder Bostedet Korninghøj, AltidenEkko

Fra indstillingen lyder det bl.a.:

Han er utrolig troværdig og god til at etablere tillidsfuld sparring og har et brændende engagement. – det smitter af.

Han har en helt naturlig evne til at forstå at møde mennesker lige præcis der hvor de er og se hvor man skal sætte ind for at udvikle og forstå mennesker.

Derudover giver han en stor, stor tryghed til de mennesker der er omkring ham. Jeg oplever desuden at han i styrringsdelen er meget, meget skarp og har styr på alle facetter indenfor dette område.

Jeg oplever at han er god til at forventningsafstemme og meget tryg ved at give en opgave videre, hvor han er helt sikker ved at vi andre tager et ansvar ind i en opgave.  Altså skaber han rum for anerkendelse og lysten til at gøre en ekstra indsats.

Susanne Lemming

Susanne Lemming, daglig leder Bostedet Søndersø, AltidenEkko

Fra indstillingen lyder det bl.a.:

Susanne er et menneske med et drive og stort engagement i hendes arbejde – et engagement og indlevelse der gør andre mennesker trygge og får lyst til at yde deres bedste i deres arbejde.

Hun kan på en naturlig både skabe positive og udviklende relationer der udvikler og smitter af på den sårbare borgergruppe som er vores kerneopgave.

Hun påtager sig opgaver med stor seriøsitet og omhyggelighed – og med en konstant fokus på kerneydelsen, herunder AltidenEkkos borgers trivsel og udviklingsmuligheder.

Det bliver gjort med en omsorg, loyalitet og empati der skaber en ultimativ tryghed.

Kim Larsen

Kim Larsen, pædagogisk personale og delvis skemalægger på Østergaarden i AltidenEkko

Fra indstillingen lyder det:

"Kim har den største tillid, fra både borgere og kollegaer i forhold til det pædagogiske arbejde. Kim rummer alle borgere på Østergaarden - uanset udfordringer - og alle borger føler sig set og mødt af Kim.

Som vagtplanlægger finder Kim altid en god og fornuftig løsning for at få vagtplanen til at gå op til alles tilfredshed og ønsker. Fantastisk imødekommende over for ny peronale. Kim udviser altid ro og overskud også i meget pressede situationer. Dette trods det faktum at han mindst arbejder fuld tid, lige er blevet far og samtidigt er i gang med pædagoguddannelsen. Han er virkelig en ildsjæl, så jeg vil gerne værdsætte hans fantastiske arbejde og hans daglige indsats for at få hverdagen til at glide på skinner for både borgere og kollegaer.

Kim er en af hverdagens helte hvis indsats let bliver overset."

Har du også en kollega, som fortjener at blive Årets Ildsjæl 2022?