aDSC00600

Fremtidens attraktive arbejdsplads

27. november 2024

Vi gentager successen her i 2024 - sæt allerede nu kryds i kalenderen den 27. november 2024.

I år mødes vi i Aarhus i Turbinehallen. Mere info følger!

Glæd dig til efterårets store konference om fremtidens attraktive arbejdsplads

På konferencen FREMTIDENS ATTRAKTIVE ARBEJDSPLADS får du perspektiver og alsidige bud på:

- Hvordan vi kan skabe meningsfulde arbejdsliv

- Hvordan aktive engagerede arbejdsforhold giver lyst og mulighed for, at alle yder deres bedste – både ledere og medarbejdere.

- Hvordan fremtiden bedst byder på fleksibilitet, trivsel og energi.

Konferencen afholdes af partnerskabet bag Danmarks Sunde Arbejdspladser; Dansk Erhverv, Dansk Sundhedssikring, Dansk Firmaidræt og PrimaCare med støtte fra Spar Nord Fonden.

DSC00079

Praktisk info

Konferencen foregår i Turbinehallen i Aarhus den 27. november 2024.

 

Program

Opdateres løbende.

Formiddag:
Ankomst /registrering

Imran Rashid, Speciallæge, IT-iværksætter og forfatter.

Justine Mortensen, Communication Manager, MSD Danmark

Trine Kyed, Udviklingskonsulent, Dansk Firmaidræt

Aktiv Pause

Frokost

Eftermiddag:

Marianne Jegård Møller, Strategisk Sundhedspartner, Dansk Sundhedssikring

Iben Malthe Roldsgaard, HR Konsulent, EWII

DSC00115

Disse oplægsholdere var med på sidste års konference:

Mikael Kamber, forfatter og tv-vært

Arbejdglæde og tempo er overskriften på Mikael Kambers oplæg, og der er garanti for inspiration, humor og stof til eftertanke, når han fortæller om sammenhængen mellem trivsel og tempo i arbejdslivet. Tempoet har afgørende betydning for, om vi er i stand til at se klart og træffe hensigtsmæssige valg fra situation til situation. Så hvordan finder man et bæredygtigt tempo i et arbejdsliv, hvor tendensen er, at alting går hurtigere og hurtigere? Svaret involverer tre tydelige pejlemærker: Et skib, en bøn og en flaske.
Foredraget er baseret på forskningen i trivsel og arbejdsglæde, på Mikael Kambers arbejde med emnet i mere 15 år – og på hans seneste to bøger Sur for en sikkerheds skyld og Gå godt.

Regitze Siggaard, ekspert i det bæredygtige arbejdsliv og stifter af Outdoor Office Week
Regitze faciliterer dagen og har stor erfaring som sundhedsstrateg fra store organisationer i Danmark og nu som selvstændig, hvor hun arbejder med at skabe bæredygtige arbejdsliv.

Christine Ipsen, lektor v. DTU Management
Christine zoomer ind på det hybride arbejdsliv og - arbejdsformer. For hvordan kan vi arbejde med det psykiske arbejdsmiljø, når de traditionelle strukturer opløses. På konferencen vil Christine fortælle om fremtidens hybride arbejdsliv - både muligheder og opmærksomhedspunkter. Hun giver eksempler på værktøjer til at vedligeholde en god work-life-balance, og deler også gode råd til, hvordan man kan styrke det psykiske arbejdsmiljø og understøtte de sociale og faglige relationer på arbejdspladsen.

Ann-Christina Matzen Andreasen, forfatter, foredragsholder og virksomhedsleder
I Gentofte Kommune har ledelsesgruppen indført den 90 procent ledelsesløse metode, hvor de har erstattet den klassiske ledelse, hvor ansvaret og magten bor hos ledelsen, med fællesskabet. Hvordan det fungerer og hvilke erfaringer, de har gjort sig, fortæller Ann-Christina nærmere om på konferencen.

Henrik Olsson, administrerende direktør i ITW GSE
I 13 år har medarbejderne hos ITW GSE  hver dag haft mulighed for at dyrke 30 minutters fælles træning i arbejdstiden. Hør Henrik Olsson fortælle om, hvordan man skal tilrettelægge motionen, så det giver sundhed, sammenhold og sorte tal på bundlinjen.

Stig Mølsted, seniorforsker og souschef på Nordsjællands Hospital
På Nordsjællands Hospital har de iværksat et pilotprojekt med 1 times motion i arbejdstiden. Hør ham fortælle om projektets erfaringer, og hvordan de er lykkedes med at indføre motion i arbejdstiden på en arbejdsplads, der favner mange forskellige typer jobs.

Sådan sagde tidligere deltagere

"Inspirerende dag om fremtidens arbejdsplads, og inspiration til bevægelse på arbejdspladsen, som en vigtig del af folkesundheden, samt at gøre arbejdspladsen mere attraktiv gennem bevægelse."

"Har været på en super inspirerende konference, med gode oplæg og nærværende præsentationer, som kan bruges i hverdagen."

"Inspirerende oplæg og sjov sambevægelse for os deltagere. Det var et gennemført arrangement hele vejen, og et godt eksempel på at gå fra mere til bedre."

 

IMG_8992
IMG_8947 2
IMG_8849