Sundhed, trivsel og et godt arbejdsmiljø er nøglen til et godt arbejdsliv, god service og vækst i forretningen. I en foranderlig hverdag kan det imidlertid være krævende at fastholde fokus og – ikke mindst – have tiltag som skaber effekt.  Derfor er der brug for at hædre Danmarks Sundeste initiativ, som kan være med til at give inspiration og et skub til arbejdet med sundhed, arbejdsmiljø og trivsel. 

Derfor gik 4 stærke partnere sammen for at få skabt opmærksomhed på alle de gode hverdags initiativer, der er rundt om på arbejdspladser i hele landet. 

Alle kunne stemme på de 3 initiativer, som man mente var de bedste. På den måde var man med til at kåre vinderen.

Partnere

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher. Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi.

 

Se website

Partnere

Vi er Danmarks største udbyder af sundhedsløsninger. Vi har fokus på forebyggelse, arbejdsmiljø, behandling, organisation og ledelse.

 

 

Se website

Partnere

Vi er Danmarks 3. største landsdækkende idrætsorganisation og vi arbejder med at motivere arbejdspladser til firmaidræt, motion og sundhedsfremme.

 

 
Se website

Partnere

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikring- og pensionsselskaberne i Danmark. Vi rådgiver bl.a. kommuner om mulighederne for at samarbejde med pensions- og forsikringsselskaberne ved sygdom.

 

Se website

burgerclose
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.