e832b10d2bf5073ecd0b4204e2445b97e672e3d219b5174395_1920

Partnerne bag Danmarks Sunde Arbejdspladser

Partnere

Danmarks Sunde Arbejdspladser er et samarbejde mellem Dansk Firmaidræt, Dansk Sundhedssikring, PrimaCare og Dansk Erhverv og er støttet af Spar Nord Fonden.

Sundhed, trivsel og arbejdsmiljø er vigtigt for at opretholde en konkurrencedygtig arbejdsplads og en sund arbejdsstyrke. Vi har et fælles mål om at få spot på de mange gode initiativer på danske arbejdspladser, og på den måde inspirere til at styrke arbejdet indenfor sundhed, trivsel og arbejdsmiljø.

SNF_RGB_neg

Projektet er støttet af Spar Nord Fonden. Fonden støtter fællesskaber inden for kultur, social og fritid med donationer, som gør en reel forskel for mennesker, for foreninger og for fællesskaber.

Se website
DanskErhverv

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher. Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi.

Se website
Dansk Firmaidræt – web footer

Dansk Firmaidræt er landets 3. største idrætsorganisation, og vi kæmper for et sjovere Danmark i bevægelse i firmaidrætsforeningerne og på arbejdspladserne.

Se website
DS-Logo-Blaa-Roed-RGB

Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring er Danmarks største leverandør af sundhedsforsikringer.

Se website
PrimaCare_logo_RGB

PrimaCare leverer et kvalitetssikret kliniknetværk med et stærkt fokus på sundhedsnavigation og evidens.

Se website
web-partner

BLIV EN DEL AF PARTNERSKABSKREDSEN

Skal din arbejdsplads være en del af partnerskabskredsen bag Danmarks Sunde Arbejdspladser? Læs mere i flyeren, eller kontakt projektleder Kasper Kristensen på kk@firmaidraet.dk