Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen er et samarbejde mellem Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Velliv Foreningen.

Sundhed, trivsel og arbejdsmiljø er vigtigt for at opretholde en konkurrencedygtig arbejdsplads og en sund arbejdsstyrke. Vi har et fælles mål om at få spot på de mange gode initiativer på danske arbejdspladser, og på den måde inspirere til at styrke arbejdet indenfor sundhed, trivsel og arbejdsmiljø.

Partnere

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher. Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi.

 

Se website

Partnere

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikring- og pensionsselskaberne i Danmark. Vi rådgiver bl.a. kommuner om mulighederne for at samarbejde med pensions- og forsikringsselskaberne ved sygdom.

 

Se website

Partnere

Vi er Danmarks 3. største landsdækkende idrætsorganisation, og vi arbejder med at motivere arbejdspladser til firmaidræt, motion og sundhedsfremme.

 

 
Se website

Partnere

Velliv Foreningen støtter almennyttige projekter, der fremmer mental sundhed. Særligt i arbejdslivet.  Målet er at forebygge, at erhvervsaktive danskere får problemer med f.eks. stress, angst og depression. Der gives støtte til indsatser i lokalområder, viden og formidling samt på arbejdspladser. 

Se website

BurgerClose
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.