e832b10d2bf5073ecd0b4204e2445b97e672e3d219b5174395_1920

Fire sunde partnere I et sundt samarbejde står bag

Partnere

Danmarks Sundeste Arbejdsplads - Initiativprisen er et samarbejde mellem Forsikring & Pension, Dansk Firmaidræt, Dansk Erhverv og Falck Healthcare.

Sundhed, trivsel og arbejdsmiljø er vigtigt for at opretholde en konkurrencedygtig arbejdsplads og en sund arbejdsstyrke. Vi har et fælles mål om at få spot på de mange gode initiativer på danske arbejdspladser, og på den måde inspirere til at styrke arbejdet indenfor sundhed, trivsel og arbejdsmiljø.

DanskErhverv

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher. Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi.

Se website
FIRMA-logo_ny_sort_bred

Dansk Firmaidræt er landets 3. største idrætsorganisation, og vi kæmper for et sjovere Danmark i bevægelse i firmaidrætsforeningerne og på arbejdspladserne.

Se website
Falck Logo RGB

Falck Healthcare ønsker at bidrage til lange, gode og sunde arbejdsliv – til glæde for medarbejderne, virksomhederne og samfundet. Det gør vi gennem vores holistiske sundhedssyn, hvor vi arbejder med forebyggelse, behandling og reaktivering på arbejdspladserne.

Se website
F&P_Logo_POS

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikring- og pensionsselskaberne i Danmark. Vi rådgiver bl.a. kommuner om mulighederne for at samarbejde med pensions- og forsikringsselskaberne ved sygdom.

Se website