e832b10d2bf5073ecd0b4204e2445b97e672e3d219b5174395_1920

Fem sunde partnere I et sundt samarbejde står bag

Partnere

Danmarks Sunde Arbejdspladser - Initiativprisen er et samarbejde mellem Forsikring & Pension, Dansk Firmaidræt, Dansk Erhverv og Falck Healthcare og er støttet af Spar Nord Fonden.

Sundhed, trivsel og arbejdsmiljø er vigtigt for at opretholde en konkurrencedygtig arbejdsplads og en sund arbejdsstyrke. Vi har et fælles mål om at få spot på de mange gode initiativer på danske arbejdspladser, og på den måde inspirere til at styrke arbejdet indenfor sundhed, trivsel og arbejdsmiljø.

SNF_RGB_neg

Projektet er støttet af Spar Nord Fonden. Fonden støtter fællesskaber inden for kultur, social og fritid med donationer, som gør en reel forskel for mennesker, for foreninger og for fællesskaber.

Se website
DanskErhverv

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher. Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi.

Se website
Dansk Firmaidræt – web footer

Dansk Firmaidræt er landets 3. største idrætsorganisation, og vi kæmper for et sjovere Danmark i bevægelse i firmaidrætsforeningerne og på arbejdspladserne.

Se website
Falck Logo RGB

Falck Healthcare ønsker at bidrage til lange, gode og sunde arbejdsliv – til glæde for medarbejderne, virksomhederne og samfundet. Det gør vi gennem vores holistiske sundhedssyn, hvor vi arbejder med forebyggelse, behandling og reaktivering på arbejdspladserne.

Se website
F&P_Logo_POS

Forsikring & Pension er brancheorganisation for forsikring- og pensionsselskaberne i Danmark. Vi rådgiver bl.a. kommuner om mulighederne for at samarbejde med pensions- og forsikringsselskaberne ved sygdom.

Se website