placeholder

En konkurrence der giver alle arbejdspladser en fair chance for at vinde

Formålet med konkurrencen er at hylde de arbejdspladser, der sætter fokus på sundhed og trivsel og derigennem forhåbentligt samtidig inspirere andre arbejdspladser. Lad os få alle de gode initiativer på landets arbejdspladser frem i lyset!

VI ARBEJDER MED INITIATIVFAKTOREN

Vi har gjort det fair. Antallet af stemmer, som et initiativ får, bliver divideret med antallet af ansatte på den arbejdsplads, hvor initiativet er gennemført. Arbejdspladser med under 25 ansatte, vil dog altid få deres stemmer divideret med 25. Dette faktor kalder vi initiativfaktoren.

people

ALLE ER MED I DOMMERPANELET

Det gælder bare om at samle stemmer fra alle ansatte, venner og bekendte. Alle kan stemme på op til tre initiativer, og de behøver ikke kun at være fra ens egen region. Man kan ikke stemme mere end en gang på samme initiativ. Afstemningen er åben indtil den 1. oktober.

De tre initiativer i hver region, som har flest stemmer, når afstemningen er lukket, går videre til en jury, som udvælger regionsvinderen. Det er ligeledes juryen, som udpeger landsvinderen blandt de 5 regionsvindere.*

* Såfremt der er indstillet færre end 5 initiativer i hver region, når konkurrencen slutter, vil der kun blive udpeget én samlet landsvinder og ikke en vinder i hver region.

 

 

bulp

DET ER DET GODE INITIATIV, DER TÆLLER

Alle initiativer indenfor sundhed, trivsel og arbejdsmiljø kan være med i konkurrencen – dog skal de være igangsat inden for de sidste 2 år - og gerne have skabt nogle positive effekter på arbejdspladsen.

Du kan møde sidste års vindere her.

 

connected

SPRED BUDSKABET OG STÅ STÆRKT

Del jeres indstilling via hjemmesiden på jeres egne kanaler og aktivér jeres netværk og saml stemmer, så er I et skridt videre på vejen mod at blive vinder af Initiativprisen.