Secret-9

EN KONKURRENCE DER GIVER ALLE ARBEJDSPLADSER EN FAIR CHANCE FOR AT VINDE

VI ARBEJDER MED INITIATIVFAKTOREN

Vi har gjort det fair. Antallet af stemmer, som et initiativ får, bliver divideret med antallet af ansatte på den arbejdsplads, hvor initiativet er gennemført. Denne faktor kalder vi initiativfaktoren.

people

ALLE ER MED I DOMMERPANELET

Det gælder bare om at samle stemmer fra alle ansatte, venner og bekendte. Alle kan stemme på op til tre initiativer, og de behøver ikke kun at være fra ens egen region. Man kan ikke stemme mere end en gang på samme initiativ.

bulp

DET ER DET GODE INITIATIV, DER TÆLLER

Alle initiativer indenfor sundhed, trivsel og arbejdsmiljø kan være med i konkurrencen – dog skal de være gennemført inden for de sidste 2 år - og have skabt målbare og gode effekter.

connected

SPRED BUDSKABET OG STÅ STÆRKT

Når jeres initiativ er oprettet og godkendt, kan I dele det på jeres hjemmesider, LinkedIn og Facebook. På den måde bliver det lettere at få mange til at stemme på jeres fantastiske initiativ og måske blive regions- og landsvinder – hvem ved?

marker

I KONKURRERER FØRST I JERES EGEN REGION

Der skal findes fem regionsvindere - én i hver region - som går videre til finalekonkurrencen. Når du stemmer, kan du dog stemme præcis på de tre initiativer, du synes er de bedste – uanset hvor i landet, initiativet er gennemført.