placeholder

En konkurrence der giver alle arbejdspladser en fair chance for at vinde

Formålet med konkurrencen er at hylde de arbejdspladser, der sætter fokus på sundhed og trivsel og derigennem forhåbentligt samtidig inspirere andre arbejdspladser. Lad os få alle de gode initiativer på landets arbejdspladser frem i lyset!

VI ARBEJDER MED INITIATIVFAKTOREN

Vi har gjort det fair. Antallet af stemmer, som et initiativ får, bliver divideret med antallet af ansatte på den arbejdsplads, hvor initiativet er gennemført. Arbejdspladser med under 25 ansatte, vil dog altid få deres stemmer divideret med 25. Dette faktor kalder vi initiativfaktoren.

people

ALLE ER MED I DOMMERPANELET

Det gælder bare om at samle stemmer fra alle ansatte, venner og bekendte. Alle kan stemme på op til tre initiativer, og de behøver ikke kun at være fra ens egen region. Man kan ikke stemme mere end en gang på samme initiativ. Afstemningen er åben indtil den 4. juni.

De tre initiativer i hver region, som har flest stemmer, når afstemningen er lukket, går videre til en jury, som udvælger regionsvinderen. Det er ligeledes juryen, som udpeger landsvinderen blandt de 5 regionsvindere.

 

bulp

DET ER DET GODE INITIATIV, DER TÆLLER

Alle initiativer indenfor sundhed, trivsel og arbejdsmiljø kan være med i konkurrencen – dog skal de være igangsat inden for de sidste 2 år - og gerne have skabt nogle positive effekter på arbejdspladsen.

Du kan møde sidste års vindere her.

 

connected

SPRED BUDSKABET OG STÅ STÆRKT

Del jeres indstilling via hjemmesiden på jeres egne kanaler og aktivér jeres netværk og saml stemmer, så er I et skridt videre på vejen mod at blive regionsvinder - og måske endda vinder af Initiativprisen.

marker

I KONKURRERER FØRST I JERES EGEN REGION

Der skal findes fem regionsvindere - én i hver region - som går videre i opløbet om Initiativprisen. Når du stemmer, kan du dog stemme præcis på de tre initiativer, du synes er de bedste – uanset hvor i landet, initiativet er gennemført.

Regionsvinderne og landsvinderen kåres umiddelbart efter afstemningen lukker søndag den 4. juni.