DSC00067

VINDER AF INITIATIVPRISEN 2022

EWII, der har hovedkontor i Kolding og 600 medarbejdere, har i flere år arbejdet fokuseret med at skabe en sund og aktiv arbejdsplads, og blev kåret som vinder af Initiativprisen 2022.

Det var et enigt dommerpanel, der pegede på EWII som vinder af Initiativprisen 2022: - EWII’s initiativ får alle med. Der er tænkt i helheder både fysisk og mentalt, og der er et bredt udvalg af tilbud, som gør, at alle medarbejdere kan deltage. Initiativet har en tydelig ledelsesopbakning, men er samtidig i høj grad båret frem af stor medarbejderinvolvering og aktive ildsjæle i form af ambassadører. Det tilfører initiativet og arbejdet med sundhed både nærhed og fleksibilitet, siger Merete Spangsberg Nielsen, direktør for Kollegamotion i Dansk Firmaidræt.

Og det var stolte og meget glade vindere, der blev overrasket med prisen i frokostpausen i går onsdag på deres hovedkontor i Kolding. - Vi er enormt stolte over at have vundet prisen. For os handler det om at skabe en arbejdsplads, der styrker medarbejdernes sundhed, arbejdsglæde og trivsel. Vi vil have glade medarbejdere, der både har energi til de timer, de ligger på arbejdet, og til de timer, der ligger udenfor arbejdstiden. Vi har en ledelse, der bakker 100 procent op og en gruppe engagerede sundhedsambassadører, der går forrest og står for forskellige aktiviteter både i og udenfor arbejdstiden – og ikke mindst motiverer kollegerne til at være med, siger Marianne Quistgaard Iversen, HR-direktør i EWII.
Årets ildsjæl

Dorthe Kirkedal Hansen vinder af Årets Ildsjæl 2022

Vinderen af Årets Ildsjæl 2022 er Dorthe Kirkedal Hansen, afdelingsleder i Plantorama Randers, som var blevet indstillet af sine kolleger.

Fra jurybegrundelsen lyder det:

“Dorthe er indbegrebet af en ildsjæl. Ikke kun motiverer hun sine kolleger til en sund og aktiv arbejdsdag, men hun deltager også selv i de muligheder, som arbejdspladsen giver for at dyrke fællesskabet. Hendes engagement smitter, og hun skaber sammenhold og aktiviteter med mening for sine kolleger. Dorte vinder prisen Årets Ildsjæl 2022, fordi hun brænder for at gøre en forskel for sine kolleger og for at styrke sammenholdet på sin arbejdsplads.”