STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Chili Security

Bootcamp for psykisk og fysisk velvære

Vi fik sidste år gang i en 8ugers Bootcamp hos professionel træner Claus Sloth i Odense. Den gik ud på at vi i 2 hold skulle træne 2 gange om ugen i hans træningscenter, med skræddersyet træning til holdene. Vi fik ligeledes målt alt fra BMI, fedtprocent og alt hvad kroppen kunne oplyse, og blev derved oplyst om hvordan forløbet gik, og fik fremlagt personlige forslag til hvad man kunne gøre for at forbedre sine mål og ønsker, da alle jo er forskellige.
Vi havde kostvejledning, som afspejlede træningen, og individuelt kunne gøre en forskel for den enkelte persons behov. I de 8 uger havde vi fri frokostordning på jobbet, hvor der blev handlet ind efter kostplanerne og lavet mad i fælleskab i pauserne. Alt dette var et initiativ fra chefen, og blev leveret til alle ansatte, kvit og frit.
Vi får ligeledes leveret frisk frugt 2 gange om ugen fra Aarstiderne, og for at styrke vores allerede fantastiske sociale sammenhold, så laver vi konstant weekend arrangementer og sammen komster.

Effekten

Dette initiativ har givet alle en større forståelse for kroppens styrker og svagheder, og hvor meget sundhed og motion er med til at passe på kroppen.
Efter vores Bootcamp har vi fast træning i 40minutter i arbejdstiden, 2 gange om ugen. Og vi har ligeledes 1 gang massage hver måned.
Bootcampen har bevirket at:
-Vi er kommet tættere på hinanden
-Vi griner mere sammen
-Der er mindre sygdom
-Vi er mere bevidste om sundhed og bevægelse
-Vi mindsker arbejdskader ved stillesiddense arbejde
-Vores enrgi niveau er højnet

Vi er ikke bare Danmarks Sundeste Arbejdsplads.. vi er Danmarks bedste arbejdsplads. Vi er Familien Chili i tykt og tyndt.

Chili Security

Antal ansatte: 24

Firma adresse: Vindegade 72, 2. 5000 Odense

Region: Syddanmark

Website: www.chilisecurity.dk