STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

EagleBurgmann

Motivation og sammenhold i EagleBurgmann

Fra januar 2019 til april 2019 gennemførte ca. 30 ansatte i firmaet EagleBurgmann i samarbejde med ROFI et 12-ugers forløb med ugentlig træning og motion i ROFI-Centret og med gode råd undervejs om at spise sundt. I forløbet var der en times træning i spinning hver mandag eftermiddag i ROFI-Centret og tilsvarende en time hver onsdag eftermiddag i disciplinen crossfit i ROFI-Centrets multisal.

En motiverende del af forløbet var en konkurrence mellem deltagerne om, hvem der i løbet af de 12 uger tabte sig med – dels individuelt, dels på hold, som deltagerne delte sig op i. 12-ugers forløbet startede ned, at næsten alle ansatte i virksomheden blev vejet. Knap 50 indløste efterfølgende adgangskort til frit at træne, både individuelt og på hold i ROFIs Fitnesscenter og i Ringkøbing Svømmehal i perioden på de 12 uger. Forløbet blev finansieret af EagleBurgmanns personaleforening via tilskud fra virksomheden og medlemmernes egenbetaling. Vedhæftet to artikler om forløbet.

Effekten

De aktive deltagere i 12-ugers forløbet tabte sig i alt 167 kg og blev 122 år ”yngre”. Alle deltagere i virksomheden (også dem, der ikke var aktive i 12-ugers motionsforløbet) tabte sig i alt 204,5 kg. Samtidig var forløbet med til at styrke sammenholdet blandt de ansatte i virksomheden og motivere til at fortsætte med træning og motion i andre sammenhænge.

EagleBurgmann

Placering: 12

Antal ansatte: 90

Firma adresse: Odinsvej 1, 6950 Ringkøbing

Region: Syddanmark

Website: http://www.eagleburgmann.dk/