STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Hustømrerne A/S

Fællestræning for alle

Vi er en virksomhed, som lever i en fysisk hård og mandsdomineret branche. Og da mænd ofte synes, at det går lidt bedre med sundheden end det faktisk gør, gik vi i gang med sundhedstjek, for at hver enkelt medarbejder kunne få en personlig melding.

Efter at have set statistikkerne, gik vi i gang med tiltag for at forbedre sundheden. Her tog afdelingschefen initiativ til en ugentlig træning, med skiftevis eks-professionel bokser, Torben Keller, og den skønne lokale træner ’Tortur-Thorsten’. Det er hård bokse- og crossfit-træning, som får selv de store drenge ned med nakken. Men det passer rigtig godt til mandekulturen, at det er lidt macho og konkurrencepræget.
Og flere og flere deltager: På de bedste dage næsten 1/3 af afdelingen. Og imens spredes den gode historie i virksomheden.

Effekten

Der er flere og flere som vil prøve træningen, og for de faste er træningen ved at være vane. Udover sundheden i det, så er træningen bare et kæmpe boost til det sociale på arbejdspladsen, fordi alle er velkomne, uanset niveau.

Hustømrerne A/S

Antal ansatte: 60

Firma adresse: Halkjærvej 8A, 9200 Aalborg SV

Region: Nordjylland

Website: www.hustømrerne.dk