STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

team.blue Denmark

Lockdown activities

team.blue Denmark er både en af de største og mest sociale softwarevirksomheder i Danmark. Vi afholder normalt mange arrangementer for at fremme fællesskabet på arbejdspladsen samt medarbejdernes trivsel og sundhed. Da Corona ramte, måtte vi tænke anderledes.
Derfor opstod initiativet ‘Lockdown activities’, som har været medvirkende til, at man som medarbejder i team.blue Denmark har delt grin, billeder og gode historier i en svær tid.

Hver morgen har alle medarbejdere fået en opgave i vores interne kommunikationssystem. Derefter er det medarbejdernes job at udføre opgaven i løbet af dagen, og derefter poste et billede af resultatet, så alle kan se, hvordan den enkelte har løst opgaven. Opgaverne har blandt andet været “Gå 10.000 skridt”, “Tegn vores direktør”, “Byg et korthus”, “Del et gammelt billede af dig selv”, Skriv et vers til en sang” ,“Fortæl en pinlig historie” og meget andet.

Effekten

Initiativet har været med til at skabe godt humør og gode grin sammen, selvom vi har været hver for sig. Medarbejderne har taget rigtig godt imod initiativet og opbakningen har været stor.

“Det er et super initiativ til at holde kontakten til kollegerne, hvor mange af de ting man ellers taler om over frokosten, bliver vendt. F.eks. når man deler et billede fra sin weekend eller hvilken film, man vil anbefale lige nu.” Ronnie Petersen, Webshop Supporter.

“Som ny medarbejder søger man ekstra meget at få skabt nogle gode relationer, og det gør man typisk gennem det sociale – især på så stor en arbejdsplads, hvor man ikke rigtigt er i kontakt med andre uden for sit team. Det har været svært under covid-19, så det var super fedt med et online, socialt tiltag, hvor man ofte skulle dele noget ud af sig selv. Det gav en følelse af at lære nogle flere at kende, og at de lærte mig at kende, inden de kan møde mig fysisk, så de ved, hvem jeg er, når de møder mig på gangene.” Ditte Bille, Marketing Automation Specialist.

Initiativet har givet et helt andet fællesskab online og smil på læben. Vi ser selvfølgelig frem til igen at afholde fysiske arrangementer, men vi vil også holde fast i online sociale tiltag, fordi vi har fundet ud af, at det også kan bidrage til godt humør og stærkere fællesskab.

team.blue Denmark

Placering: 1

Antal ansatte: 190

Firma adresse: Højvangen 4, 8660 Skanderborg

Region: Midtjylland

Website: https://dkcareers.team.blue