STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Inspirationstur – Aarhus 2022 (27. april)

Danmarks Sunde Arbejdspladser har i flere år indsamlet et væld af initiativer, der øger den mentale trivsel på arbejdspladserne i Danmark igennem en bred pallette af sundhedsinitiativer – de skal “ud at leve’. 

Partnerskabet bag Danmarks Sunde Arbejdspladser  inviterer til en spændende, medrivende og inspirerende dag, hvor du går hjem med konkrete eksempler på arbejdet med mental sundhed, kollegamotion i arbejdstiden og et nyt netværk indenfor sundhed på arbejdspladsen. Tilsammen giver det et boost til sundhedsarbejdet på din arbejdsplads.

Se videoen fra Inspirationsturen 2019 her!

Inspirationsdagen er et samarbejde mellem Forsikring & Pension, Dansk Firmaidræt, Dansk Erhverv og Falck Healthcare samt støttet af Spar Nord Fonden.

Det er gratis at deltage, men der er kun 30 pladser. Så vent ikke for længe med at sikre dig en plads!

PROGRAM

Vi starter i år programmet kl.09LYNfabrikken i Aarhus, som vil være vært for formiddagen med flotte lokaler, interessante oplæg og god forplejning. Her vil du møde produktionsvirksomheden Hydra-Comp, som har taget bevægelse ind i hverdagen, som en del af en større bæredygtig tankegang i virksomheden. Derudover vil du også møde Rúni Bláfoss fra National Forskningscenter for Arbejdsmiljø, som kommer og fortæller om deres nyeste viden indenfor bl.a. implementering af bevægelse, som en naturlig del af arbejdsdagen. Straks herefter sætter vi  i bus fælles kursen mod Skanderborg, hvor techchvirksomheden team.blue inviterer indenfor i et arbejdsmiljø, hvor der er stor fokus på medarbejder trivsel i – og uden for arbejdstiden. Efter besøget her sætter vi igen kursen mod Aarhus, hvor vi slutter dagen ved ankomst kl.12.30

Indtil kan du lade dig inspirere af vores podcast serie, som du finder lige her: Podcast

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Kasper Kristensen på kk@firmaidraet.dk.

 

Inspirationstur – Aarhus 2022 (27. april)

Sted: Lynfabrikken, Vestergade 49B, 8000 Aarhus

Dato: 27. april 2022

Tid: 09:00 - 12:30

Pris: 0,-