STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Inspirationsdag – Odense

AI-robotter ser ud til at overtage verdensherredømmet, men kom og hør, hvad vi dog kan gøre for at opretholde arbejdsglæden på de danske arbejdspladser 😊

Onsdag d. 25. oktober kl.09.00 – 12.00 afholder partnerskabet bag Danmarks Sunde Arbejdspladser en aktiv og medrivende inspirationsdag på Syddansk Universitet i Odense. Du går hjem med konkrete eksempler på motion i arbejdstidenm og du møder andre arbejdspladser, som også står på tærsklen til at tage de første skridt til en (endnu) sundere arbejdsdag.

På dagen vil der være oplæg fra Linnea Marie Sjöberg, som er ansvarlig for Syddansk Universitets internt medarbejder Initiativ ”SDU Bevæger Sig”. Initiativets formål er at integrere en kultur med mere bevægelse i hverdagen for blandt andet medarbejdere på SDU. Strategien blev initieret på SDU’s Verdensmåls Kick Off i september 2019 og har været i gang siden 2020. Linnea vil dele ud af værdifulde erfaringer fra projektets første par år samt give konkrete bud på, hvilke initiativer, som man selv kan igangsætte på egen arbejdsplads.

Derudover vil lektor Tina Dalager fra Syddansk Universitet fortælle om nyeste viden indenfor motion i arbejdstiden, hvor blandt andet ”Intelligent Motion” er testet af på en række arbejdspladser. Hvad er ”Intelligent motion” og hvordan bruges det aktivt i forebyggelses af arbejdsrelaterede smerter, kommer Tina omkring i sit oplæg.

Dertil vil repræsentanter fra Dansk Firmaidræt være til rådighed for spørgsmål på en gåtur i det prisbelønnede idrætsanlæg på Syddansk Universitets område, som udgør de omgivelser vi er i på dagen.

Tilmeld dig gratis og få et boost til sundhedsarbejdet på din arbejdsplads!

Program

08.45 – 09.00: Ankomst & velkommen

09.00 – 10. 00: Oplæg v. Linnea Marie Sjõberg, SDU Bevæger Sig

10.00 – 10.30: Netværk på 100 m banen.

10.30 – 11.00: Virksomhedscase

11.00 – 11.15: Pause

11.15 – 11.45: Oplæg v. Tina Dalager, Intelligent Motion på Arbejdspladsen

11.45 – 12.00: Frokost og afrunding

OBS. Der arbejdes på et tredje oplæg fra en arbejdsplads, der også kan dele værdifulde erfaringer fra sin proces med en aktiv arbejdsplads.

Har du spørgsmål? Kontakt projektkoordinator Kasper Kristensen på kk@firmaidraet.dk

 

Inspirationsdag – Odense

Sted: Syddansk Universitet, bygning 39 ved siden af Atletikstadion på SDU. Parkering foregår ved SDU Parkeringsplads P1.

Dato: 25. oktober 2023

Tid: 9 - 12

Pris: 0,-