STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Inspirationstur – Region Hovedstaden 2020 (Oktober)

STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Danmarks Sundeste Arbejdspladser har i flere år indsamlet et væld af initiativer, der øger den mentale trivsel på arbejdspladserne i Danmark igennem en bred pallette af sundhedsinitiativer – de skal “ud at leve’. 

I oktober 2020 afholder partnerskabet bag Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen en rullende konference og besøger en række virksomheder i Region Hovedstaden, som er førende indenfor arbejdet med sundhed, arbejdsmiljø og trivsel.

I konferencebussen og hos de deltagende virksomheder vil dagen byde på en aktiv, medrivende og inspirerende oplevelse, hvor deltagerne går hjem med konkrete eksempler på arbejdet med mental sundhed, kollegamotion i arbejdstiden og et nyt netværk indenfor sundhed på arbejdspladsen. Tilsammen giver det et boost til sundhedsarbejdet på jeres arbejdsplads.

Det endelige program offentliggøres, så snart det er endeligt på plads. Indtil kan du lade dig inspirere af andre gode initiativer indenfor mental sundhed, kollegamotion og trivsel her på siden.

Vi har gjort det gratis at deltage. Til gengæld skal i dele jeres bedste sundhedsinitiativ, så andre kan få glæde af det. Tilmelding sker her.

Inspirationsturen er et samarbejde mellem Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Velliv Foreningen, som også står bag konkurrencen Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen, som uddeles hvert år.

Se videoen fra Inspirationsturen 2019 her!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Kasper Kristensen på kk@firmaidraet.dk.

Inspirationstur – Region Hovedstaden 2020 (Oktober)

Sted: Region Hovedstaden

Dato: 7. oktober 2020

Tid: 10 - 15

Pris: Gratis