STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Inspirationsdag –
Region Hovedstaden 2020
(7. oktober)

Danmarks Sundeste Arbejdspladser har i flere år indsamlet et væld af initiativer, der øger den mentale trivsel på arbejdspladserne i Danmark igennem en bred pallette af sundhedsinitiativer – de skal “ud at leve’. 

Partnerskabet bag Danmarks Sundeste Arbejdspladser  inviterer til en aktiv, medrivende og inspirerende formiddag, hvor du går hjem med konkrete eksempler på arbejdet med mental sundhed, kollegamotion i arbejdstiden og et nyt netværk indenfor sundhed på arbejdspladsen. Tilsammen giver det et boost til sundhedsarbejdet på din arbejdsplads.

Program

09.00 – Velkomst

09.30 – Oplæg v. Dansk Firmaidrætsforbund

09.45 – Oplæg v. Arbejdernes Landsbank

10.00 – Oplæg v. Nestlé

10.30 – Digitalt o-løb på Copenhill

11.00 – Oplæg v. Arriva Danmark

11.30 – Oplæg v. Dansk Firmaidrætsforbund

11.50 – 10-i-12 aktiv pause v. Arriva Danmark

Vi har fornøjelsen af at afholde netværksdagen på CopenHill – så det skal vi selvfølgelig udnytte! Derfor vil der være en form for digitalt kollegamotions o-løb rundt på skibakken, hvor man besvarer en række relevante spørgsmål ved forskellige checkpoints.

Inspirationsdagen er et samarbejde mellem Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Velliv Foreningen, som også står bag konkurrencen Danmarks Sundeste Arbejdspladser – Initiativprisen, som uddeles hvert år.

Se videoen fra Inspirationsturen 2019 her!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Kasper Kristensen på kk@firmaidraet.dk.

Dyrk trygt sammenholdet med os

Vi overholder naturligvis alle gældende retningslinjer i forhold til Covid-19 på inspirationsdagen.

Vi skaber rammerne for en tryg dag – med god afstand samt adgang til håndvask og håndsprit – så du trygt kan melde dig på banen til en spændende dag. Vi sørger naturligvis også for, at vi ikke samles flere, end regeringen og myndighederne anbefaler.

Inspirationsdag –
Region Hovedstaden 2020
(7. oktober)

Sted: På toppen af CopenHill - Vindmøllevej 6, 2300 København

Dato: 7. oktober 2020

Tid: 9 - 12

Pris: Gratis