STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Inspirationsdag –
Region Midtjylland 2020
(22. oktober)

Danmarks Sundeste Arbejdspladser har i flere år indsamlet et væld af initiativer, der øger den mentale trivsel på arbejdspladserne i Danmark igennem en bred pallette af sundhedsinitiativer – de skal “ud at leve’. 

Partnerskabet bag Danmarks Sundeste Arbejdspladser  inviterer til en aktiv, medrivende og inspirerende dag, hvor du går hjem med konkrete eksempler på arbejdet med mental sundhed, kollegamotion i arbejdstiden og et nyt netværk indenfor sundhed på arbejdspladsen. Tilsammen giver det et boost til sundhedsarbejdet på din arbejdsplads.

PROGRAM: kl.09-12

Oplæg fra blandt andet:

  • vaskeriet midtVask
  • Montana Furniture
  • mediebureauet Nord Advertising
  • Regitze Siggaard fra Velliv, som fortæller om naturens muligheder i arbejdsdagen.

Inspirationsdagen er et samarbejde mellem Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Velliv Foreningen, som også står bag konkurrencen Danmarks Sundeste Arbejdspladser – Initiativprisen, som uddeles hvert år.

Se videoen fra Inspirationsturen 2019 her!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Kasper Kristensen på kk@firmaidraet.dk.

Dyrk trygt sammenholdet med os

Vi overholder naturligvis alle gældende retningslinjer i forhold til Covid-19 på inspirationsdagen.  Vi skal være på DOKK1 i Store sal med normal-kapacitet på 200+, så der er god plads og luft.

Vi skaber rammerne for en tryg dag – med god afstand samt adgang til håndvask og håndsprit – så du trygt kan melde dig på banen til en spændende dag. Vi sørger naturligvis også for, at vi ikke samles flere, end regeringen og myndighederne anbefaler.

Inspirationsdag –
Region Midtjylland 2020
(22. oktober)

Sted: DOKK1 (Store Sal)

Dato: 22. oktober 2020

Tid: 9 - 12

Pris: Gratis