STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Inspirationsdag –
Region Nordjylland 2020
(4. november) UDSKUDT TIL 2021

Danmarks Sundeste Arbejdspladser har i flere år indsamlet et væld af initiativer, der øger den mentale trivsel på arbejdspladserne i Danmark igennem en bred pallette af sundhedsinitiativer – de skal “ud at leve’. 

Partnerskabet bag Danmarks Sundeste Arbejdspladser  inviterer til en aktiv, medrivende og inspirerende dag, hvor du går hjem med konkrete eksempler på arbejdet med mental sundhed, kollegamotion i arbejdstiden og et nyt netværk indenfor sundhed på arbejdspladsen. Tilsammen giver det et boost til sundhedsarbejdet på din arbejdsplads.

PROGRAM
Programmet er under udarbejdelse. Det færdige program offentliggøres, så snart det er endeligt på plads. Indtil kan du lade dig inspirere af andre gode initiativer indenfor mental sundhed, kollegamotion og trivsel her på siden.

Inspirationsdagen er et samarbejde mellem Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Velliv Foreningen, som også står bag konkurrencen Danmarks Sundeste Arbejdspladser – Initiativprisen, som uddeles hvert år.

Se videoen fra Inspirationsturen 2019 her!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Kasper Kristensen på kk@firmaidraet.dk.

Dyrk trygt sammenholdet med os

Vi overholder naturligvis alle gældende retningslinjer i forhold til Covid-19 på inspirationsdagen.

Vi skaber rammerne for en tryg dag – med god afstand samt adgang til håndvask og håndsprit – så du trygt kan melde dig på banen til en spændende dag. Vi sørger naturligvis også for, at vi ikke samles flere, end regeringen og myndighederne anbefaler.

Inspirationsdag –
Region Nordjylland 2020
(4. november) UDSKUDT TIL 2021

Sted: Start/Slut: Aalborg

Dato: 4. november 2020

Tid: 9 - 12

Pris: Gratis