STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Netværksmøde i Nyborg – 27. august

Sammen med Tæl Skridt inviterer vi til netværksmøde i Nyborg d. 27. august, hvor du kan blive klogere på, hvordan andre virksomheder arbejder med S’et i de kommende lovpligtige ESG-rapporteringer, og hvordan bevægelse og gående møder i arbejdstiden kan være en middel til skabe en arbejdsplads med lavt sygefravær og høj trivsel.

Der vil på dagen bl.a. være oplæg fra en spændende virksomhed, som arbejder med S’et til daglig i form af bl.a. bevægelse i arbejdsdagen. Derudover inviterer vi også på ”Walkshop”, hvor vi kigger vi på, hvordan kunstig intelligens kan kvalitetssikre gående møder med referatskrivning og opsamling af væsentligste pointer – uden at du behøver at have kuglepinden med. Walkshoppen vil bestå af oplæg, men også praktisk afprøvning af redskaberne på egen krop.

Der vil på dagen være let forplejning i løbet af dagen afsluttende med frokost, som kan nydes ved Storebælt eller to-go hjemad.

Program for dagen:

08:30 – 09:00 Ankomst & kaffe og let morgenmad

09:00 – 09:15 Velkomst v. Dansk Firmaidræt

09:15 – 09:45 Oplæg fra virksomhedscase (navn præsenteres snarest)

09:45 – 10:00 Pause

10.00 – 11:45 Oplæg & walkshop v. Peter Bruus, AI Ekspert, Chefkonsulent ved CIUUD

11:45 – 12.15 Frokost v. Storebælt

Efter det officielle program er færdigt, vil vi gerne invitere på padel tennis og/eller løbetur langs Storebælt. Skriv en mail til Kasper på kk@firmaidraet.dk, eller lad en kommentar i tilmeldingen til netværksmødet, hvis det skulle have interesse.


Tidspunkt: Tirsdag den 27. august kl. 9.00-12.15

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmeld dig ved at klikke på knappen med teksten “Tilmeld event”. Du kommer til en anden side, hvor du skal udfylde en tilmeldingsformular.

Er det rigtigt, at det er helt gratis?

Ja! Du kan helt gratis at deltage, så invitér gerne en kollega eller to med.

Netværksmøde i Nyborg – 27. august

Sted: Firmaidrættens Hus, Storebælsvej 11, 5800 Nyborg

Dato: 27. august 2024

Tid: 9 - 12.15

Pris: 0,-

Tilmeld event