STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Webinar: Kollegamotion på arbejdspladsen (13. december)

Webinar: Kollegamotion på arbejdspladsen

Danmarks Sundeste Arbejdspladser har i flere år indsamlet et væld af initiativer, der øger trivslen på arbejdspladserne i Danmark igennem en bred pallette af sundhedsinitiativer – de skal “ud at leve’. Du får på dette webinar konkrete eksempler på arbejdet med motion og trivsel på arbejdspladsen samt gode værdifulde råd og erfaringer serveret i øjenhøjde fra virksomhederne selv.

På webinaret kan du blandt andet høre Regitze Siggaard, som er trivselspartner i MAN Energy Solution, fortælle om deres arbejde mod et bæredygtigt arbejdsliv – fysisk såvel som mentalt.. Derudover kan du møde Center for Handicap fra Lolland Kommune, som bl.a. vil fortælle om deres deltagelse i projektet Flere Aktive Arbejdspladser, og hvordan de har formået at prioritere kollegamotion i en ellers presset arbejdsdag. Til sidst vil sundhedsambassadør Andreas Thoustrup i energikoncernen EWII, tage os med på rejsen ind i sundhedsambassadørernes maskinrum:

“Hvert år lancerer vores frivillige Sundhedsambassadører en sundhedskalender, hvor der hver måned er 1-2 sunde aktiviteter, som vores 460 kolleger frit kan tilmelde sig. Aktiviteterne er forskellige, så der er noget for en hver smag. Men fælles for dem alle er, at de er en del af sundhedskalenderen, der hvert år har et særligt fokus og tema”, lyder det fra EWII i årets indstillede initiativ her på siden.

Til dig på knappen til højre for at høre mere, stille spørgsmål og blive inspireret til at dyrke sammenholdet med dine egne kolleger.

Vi glæder os til at se dig 🙂

Har du spørgsmål? Kontakt projektkoordinator Kasper Kristensen på kk@firmaidraet.dk

 

Webinar: Kollegamotion på arbejdspladsen (13. december)

Sted: Online

Dato: 13. december 2021

Tid: 10.00 - 11.30

Pris: 0,-