STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Webinar – Bevægelse og trivsel på arbejdspladsen

BLIV INSPIRERET AF ANDRE ARBEJDSPLADSER

Få gode råd og konkrete idéer til mere bevægelse i arbejdstiden

Danmarks Sunde Arbejdspladser har i flere år indsamlet et væld af initiativer, der øger trivslen på arbejdspladserne i Danmark igennem en bred pallette af sundhedsinitiativer – de skal “ud at leve’. Du får på dette webinar konkrete eksempler på arbejdet med motion og trivsel på arbejdspladsen samt gode værdifulde råd og erfaringer serveret i øjenhøjde fra virksomhederne selv.

På webinaret kan du blandt andet høre COO & Partner i IT-virksomheden Pentia fortælle om, hvordan de har formået at implementeret mere bevægelse i arbejdstiden på alle niveauer – for både ledelsen og medarbejdere. Henrik vil både komme med gode råd og værdifulde erfaringer for jer, som ønsker at blive klogere på området.

Ligeledes kan du møde Stig Mølsted som er Souschef og senior forsker på Forskerafdelingen på Nordsjællands Hospital. Her har de igennem den seneste tid forsøgt at implementere 2×30 min motion i arbejdstiden hos en række udvalgte afdelinger og er netop kommet i mål med resultaterne for dette. Effekter heraf og gode råd vil Stig ligeledes give videre på webinaret d. 6. december.

Ud over oplæg fra arbejdspladserne vil Kasper Kristensen, udviklingskonsulent hos Dansk Firmaidræt guide dig igennem dagens webinar og løbende give gode og konkrete råd til, hvordan du og kollegerne kan være aktive sammen. Webinaret er gratis at deltage i

Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål? Kontakt projektkoordinator Kasper Kristensen på kk@firmaidraet.dk

Tilmeld dig webinaret, som er for dig, der …

…savner idéer til forskellige typer af kollegamotion
…mangler helt konkrete tips og tricks til at få kollegamotion i gang.
…vil have inspiration til nye måder, du og kollegerne kan dyrke sammenholdet

Hvornår?

Torsdag den 6. december kl. 14.30-15.30

Hvad?

Gratis online webinar. Du får deltager-link tilsendt på den mail, som du tilmelder dig med.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmeld dig webinaret ved at klikke på knappen med teksten “Tilmeld event”. Du kommer til en anden side, hvor du skal udfylde en tilmeldingsformular.

Er det rigtigt, at det er helt gratis?

Ja! Du kan helt gratis tilmelde dig selv og så mange af dine kolleger, du vil. Det hele foregår online, og du får automatisk tilsendt et link til webinaret et par dage før selve webinaret.

Webinar – Bevægelse og trivsel på arbejdspladsen

Sted: Online

Dato: 6. december 2022

Tid: 14:30 - 15:30

Pris: 0,-