STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Energinet

Virtuel elastiktræning

Under coronapandemien indførte vi fuld fleksibilitet i Energinet, og sendte hjemmearbejdsudstyr (kontormøbler og it-udstyr) hjem til alle medarbejdere. Dette initiativ har vi bibeholdt siden, og vi sætter ingen begrænsninger ift. hvor mange dage om ugen, vores kolleger arbejder hjemmefra.

Det giver god fleksibilitet, men det betyder også, at vores kolleger ikke hver dag kan benytte sig af vores aktive tilbud, som findes fysisk på vores kontorlokation (fitnessrum, fysioterapi, holdtræning, massage m.m.). Derfor indførte vi et virtuelt alternativ: Virtuel elastiktræning.

Virtuel elastiktræning faciliteres af en fysioterapeut to gange ugentligt på Teams, og alle kan deltage – med eller uden elastik. Eleastikker udleveres af vores personaleforening til alle, der ønsker det.

Baggrund

I Energinet ved vi, at vi kun kan nå i mål med vores samfundsvigtige opgave, hvis vores medarbejdere trives i deres arbejde. Derfor er det vigtigt for os, at tilbyde så mange initiativer som muligt, der kan give energi til hele livet og alle de livsfaser, vi gennemgår. Sundhed er derfor blot ét af de vigtige initiativer, og et initiativ som netop dette fremmer både den fysiske og den mentale sundhed i den nye, fleksible hverdag, vi lever i.

Effekten

Initiativet giver et godt sammenhold omkring dét, at gøre noget fysisk aktivt sammen på trods af, at vi ikke sidder sammen fysisk.

Energinet

Antal ansatte: 2400

Firma adresse: Tonne Kjærsvej 65

Region: Syddanmark

Website: https://energinet.dk/