STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

APCOA PARKING Danmark A/S

GRATIS FITNESS

Vi udråbte i 2016 til sundhedsår. Vi uddannede 8 sundhedsambassadører og producerede et årshjul med aktiviteter der tilgodeser 4 områder; KOST, MOTION, VELVÆRE og SØVN.
Vi tilrettelægger ca. 5-10 aktiviteter pr. år. De kommer dels fra genbrug fra tidligere år men også ønsker fra ansatte. Vi udviklede et logo til SUND som præsenteres på det informationsmateriale vi udgiver og på sportstrøjer m.m.. Vi oprettede en Facebook profil med over 100 tilmeldte.

Vi vil gerne fremhæve en succes som virker opad og ned i firmaet. Vi tilbyder GRATIS FITNESS “på bagkant”. Vi har tilrettelagt en fremgangsmåde hvor den ansatte skal dokumentere sit fremmøde og sit økonomiske udlæg for sit medlemsskab i den ønskede lokale fitness klub eller kæde.

Effekten

Vi er lykkes med IKKE at have stillestående fitness aftaler da den ansatte kun kan opnå refusion ( op til DKK 250,- pr. md.) ved fremmøde i en frekvens APCOA har fastsat. Vi betinger at der fremmødes minimum 4 gange pr. md. Gennemføres dette kan den pågældnede måned blive refunderet økonomisk. Alle kan deltage og refusionen behandles kvartalsvis. (Q1, Q2 osv).
Vi oplever fra ansatte at dette tilbud bliver meget positivt modtaget.
APCOA PARKING Danmark A/S behandler ca. 30 ansøgninger pr. kvartal. Hver ansøgning indeholder log fil med fremmøde og dokumentation for udlæg til betaling af medlemsskab.
Effekten er 100 % da der kun bevilges på “bagkant” 😉

APCOA PARKING Danmark A/S

Antal ansatte: 280

Firma adresse: Lancia vej 1a, 7100 Vejle

Region: Syddanmark

Website: www.apcoa.dk