STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Nord Energi

Nord Energi i bevægelse

Fra virksomhedens side er der lagt op til flere fælles arrangementer gennem det seneste år: Royal Run, Vi Cykler til Arbejde, Læsø Rundt samt Arbejdspladsernes Motionsuge.

Men medarbejderne har også vist initiativ, og en gruppe er gået forrest og har startet et badmintonhold, der mødes hver tirsdag og spiller badminton i to timer. Andre energiske kolleger har taget initiativ til at starte et crossfit hold, der træner hver torsdag. Begge dele virksomhedsbetalt og for alle medarbejdere, der frit kan melde sig til og fra uge for uge, således man får mulighed for at bevæge sig, samtidig med at man får kollegialt samvær.

Vi oplever, at kollegerne er gode til at hive hinanden med, ligesom der på vores intranet og i grupper på Facebook bliver opfordret til deltagelse.

På arbejdspladsen er der adgang til motionsrum, ligesom flere kolleger mødes i frokostpausen over en omgang bordfodbold, mens andre går en tur i den omkringliggende natur.

Baggrund

Nord Energi i bevægelse.
Med dette som mål for arbejdsmiljøudvalgets arbejde i 2024 er linjen lagt til et år med bevægelse og motion i fokus.
For sundhed og trivsel hænger sammen med bevægelse og motion. Samtidig læner det sig godt op ad sidste års mål, som var stressforebyggelse.

Effekten

Med en koncernstruktur opdelt i fire selskaber og i alt 150 medarbejdere på forskellige etager og lokationer samt i marken ser og taler man ikke hver dag med kolleger på tværs af selskaberne. Med de nye tiltag blev kollegerne rystet sammen på kryds og tværs af arbejdsområder og selskaber.

Nord Energi

Antal ansatte: 150

Firma adresse: Ørstedsvej 2, 9800 Hjørring

Region: Nordjylland

Website: http://www.nordenergi.dk