STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

24Slides

Global Challenge

Vores Global Challenge er en årlig begivenhed, hvor vi samler alle 24Slides’ medarbejder i en challenge. Lokalt skal man så vidt det er muligt opnå målene 60 km, 120 km, eller 6 timers fitness på en uge. Globalt kommunikerer vi i en fælles gruppe, for alle der deltager.

Ved deltagelse modtager man en t-shirt med årets challenge design og 24Slides laver en donation til et velgørende projekt, på vegne af den tilmeldte. I ugen med vores challenge måler du selv din aktivitet og vi opfordrer kollegaer til at mødes og være fysiske sammen, så vi på den måde ikke kun opfordringer til fysiske aktiviteter, donerer til velgørenhed, men også sikrer en større social relation til sine kollegaer. Ved at inddrage WhatsApp og have en dedikeret gruppe, hvor alle opfordres til at dele udfordringer, sejre, billeder, osv. så samles vi ikke kun på tværs af afdelinger, men også lande.

https://24slides.com/blog/2022-global-challenge-stepping-up-the-challenge/

Baggrund

Vores Global Challenge er et årligt tilbud til alle vores kollegaer, som indebære personer i Danmark, Ukraine, Indonesien, Peru og USA. Tilsammen er vi 246 medarbejdere. Intentionen er, at opfordre til mere fysisk aktivitet, især i de kulturer hvor det ikke er normen. På den måde øger vi aktivitetsniveauet hos de fleste af vores kollegaer, vi har fokus på det at være sammen, også om fysiske aktiviteter og vi ved, at det styrker den mentale sundhed at komme væk fra computeren og ud i noget frisk luft.

Effekten

Initiativet var et af de første vi havde i dens genre. Det startede i september 2021. Siden har vi også haft en-dags challenges, fokus på mental sundhed, tilbudt øvrige sports aktiviteter osv.

Men vores Globale Challenge er og bliver vinderen, når det kommer til initiativer, som har succes. Også på tværs af regioner.

I 2022 havde vi en deltagelsesprocent på 71%. Og noget af feedbacken lyder bl.a.:

“It has brought us closer as co-workers”, “Spend more quality time with colleagues in otherwise busy environment”, “Yes there are opportunity to do activity with colleagues that rarely met due to WFH (læs: Work From Home)”, “It boosts the Care that I feel towards the company and the colleagues joining the event”… Og der er mange flere af disse.

Vi skriver også altid artikler på baggrund af disse aktiviteter, da vi ved, at det giver en stor stolthed internt, når alle der har været med i vores aktiviteter, ved hvordan det har gavnet et velgørent formål. Artiklen for dette års Global Challenge kan I læse her: https://24slides.com/blog/2022-global-challenge-stepping-up-the-challenge/

24Slides

Placering: 1

Antal ansatte: 14

Firma adresse: Skudehavnsvej 17A

Region: Hovedstaden

Website: https://24slides.com/