STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Skandia

"Idéer for livet-Ambassadører" - Frivilligt arbejde i arbejdstiden

Som virksomhed har Skandia en lang og stolt tradition for et aktivt samfundsansvar. Vi støtter en række formål og arbejder forebyggende til gavn for samfundet. Alle medarbejdere i Skandia kan vælge at bruge to timer om måneden til at udføre frivilligt, socialt arbejde i arbejdstiden som “Ideer for livet-Ambassadører”.
34% af medarbejderne har valgt at tage imod dette tilbud.

Skandia har 3 samarbejdspartnere: Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse og Red Barnet. Derudover har vi lokale samarbejdspartnere: Her vil vi fremhæve Ørestad Plejecenter, hvor en af vores nyere aktiviteter er Cykling uden alder.

Vores “Idéer for livet-Ambassadører” uddanner sig som richshaw-pilot hos Ørestad Plejecenter. Efterfølgende kan medarbejderen melde sig til at cykle beboerne fra plejecenteret rundt i lokalområdet.

Effekten

At være “Idéer for livet-Ambassadør” giver Skandia nogle stolte og engagerede medarbejdere, som føler de er med til at gøre en forskel for samfundet. Derudover:

• Styrker det relationerne til lokalsamfundet
• Øger det trivslen og bevægelsesmulighederne i hverdagen for medarbejderne mm.

Betydningen for beboerne er også høj. At kunne komme ud i naturen eller en tur rundt i området, er ikke en selvfølge for de fleste af beboerne på Ørestad Plejecenter, derfor er det en kærkommen oplevelse, der kan sætte krydderi på hverdagen.

Ønskes mere information om Ideer for livet så kan Vibeke Molin kontaktes på vibeke.molin@skandia.dk.

Skandia

Antal ansatte: 260

Firma adresse: Kay Fiskers Plads 9, 2300 København

Region: Hovedstaden

Website: www.skandia.dk