STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

3F Kolding

Motion og fællesskab på arbejdspladsen

Her i 3F Kolding laver vi elastiktræning sammen hver morgen. Det giver en super god start på arbejdsdagen og det er godt for kontorskuldre og -nakke. Vi har derudover ca. 10 minutters online træning hver tirsdag og torsdag formiddag, hvor der løbende er øvelser for hele kroppen – det er rigtig godt for alle, der arbejder på kontor og især godt for dem, der arbejder hjemmefra og som ikke har kontorstol, hæve-/sænkebord osv. Når vi har mulighed for det, går vi tur sammen i forbindelse med middagspausen – enten selv eller sammen med en kollega (både fysisk og via mobiltelefonen). Vi bruger også Walk & Talk til kortere møder og prøver i det hele taget at holde den sunde linje hver dag på arbejde.

For at få yderligere motion og godt kollegasammenhold deltager vi også i Tæl Skridt Kampagnen alle fire gange om året, hvor vi bl.a. konkurrerer med andre 3F-afdelinger.

Effekten

Vi oplever, at vores fælles træning og gåture giver mere overskud og glæde i arbejdsdagen samtidig med at vi har det sjovt sammen som kolleger. Vi er blevet rigtig gode til at bakke hinanden op og motivere hinanden. Gåturene midt på dagen, hvor vi lige kommer ud og får lidt frisk luft, giver mere energi til resten af arbejdsdagen.

Det hele har fungeret fint, selv her under Coronaen. De kolleger, der har arbejdet hjemmefra, har bl.a. været med til elastiktræningen om morgenen via Teams, så på trods af afstanden, har der alligevel været et godt fællesskab. Det har betydet meget i forhold til det sociale og tilknytningen til arbejdspladsen og kollegerne.

3F Kolding

Placering: 3

Antal ansatte: 22

Firma adresse: Galgebjergvej 4

Region: Syddanmark

Website: https://www.3f.dk/kolding