STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Blue Water Shipping, Billund

BWS største taber

For at få fokus på et sundt og godt helbred, kan dem der ønsker det, tilmelde sig konkurrencen. Målet er at tabe sig, og komme i bedre form. Undervejs i forløbet har man mulighed for at komme gratis i fitness, der arrangeres aftner i hallen med fodbold, eller badminton eller lignende. Der opfordres til fælles gåture i pauserne.
Den deltager der taber sig mest %-mæssigt får en præmie. Der er delpræmier efter den første mdr. – f.eks. biografbilletter eller en måltidskasse med masser af frugt og grønt. Hovedpræmien er et weekendophold eller et wellnessophold og forløbet kan vare 2-3 mdr.

Effekten

Det styrker fællesskabet, og der er fokus på vores fysiske og psykiske velbefindende. Vi har en ofte stressende arbejdsdag, hvorfor det er vigtigt at få lagt pauser ind og styrket fællesskabet, så det ikke bliver surt at gå på arbejde. Sunde og glade medarbejdere præsterer langt bedre end trætte og uoplagte medarbejdere, og det bliver langt sjovere at gå på arbejde, hvis der er overskud og godt humør i blandt medarbejderne.

Blue Water Shipping, Billund

Antal ansatte: 48

Firma adresse: Cargo Centervej 93, 7190 Billund

Region: Syddanmark

Website: https://www.bws.net/da