STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Børnehuset viborgvej

Arbejdsglæde-ja tak

På vores arbejdsplads, som er en børnehave, har vi i huset fokus på arbejdsglæde og trivsel.
Lederen har fokus på den enkelte medarbejder, hvor der investeres i den enkelte. Her står døren altid åbent.
Til jul får hver enkelt medarbejder et personligt julekort, om årets gang i institutionen og for den enkelte, samt anerkendende ord for arbejdet der er gjort.
Vores MUS samtaler er blevet til walk and talk møder, som har gjort at medarbejdere har lettere ved at ytre sig og samtalen bliver mere afslappet. Her medbringes ligeledes lederens ord, om den enkelte medarbejder, som altid har det positive samt anerkendelse i højsæde.
Til påske modtager alle medarbejdere påskeæg, med ønske om en god påske.

I hele huset har vi et fælles motionsur, så vi hver time i såvel køkken, stuer og kontor, mærker summen, af bevægelsesglæde, hvor styrke, balance og puls udfordres, med plads til niveauer.

Til vores seneste afdelingsmøde, samlede vi bevægelses henvendte sponsor gaver ind, som vi benyttede til omvendt pakkespil, med vuggestue afdelingen. Her blev kroppen udfordret, med at kravle under og over borde. Stemningen var høj og der blev grinet og kæmpet.

I corona periode, har alle medarbejdere hver dag modtaget sms, med henblik på at skabe glæde, mindre bekymring,huske os på hvor gode vi er sammen og at alt bliver godt igen. Indhold har været en humoristisk video/ billede, med vedhæftet tekst, henvendt til hvor vi var på tidspunkt. Fx genåbning af institutioner

Effekten

Vi er en arbejdsplads med høj trivsel, som blandt andet kunne ses på arbejdsplads vurderingen. Der en gensidig respekt blandt ledelse og medarbejdere, samt omsorg, fortrolighed og tillid.
Til frivillige trivselsarrangementer fx Randers stafet, møder vi talstærkt op og deltager i fællesskabet.
Vi har et tæt sammenhold, med plads til forskellighed.
Vi har stor arbejdsglæde, trives på arbejdspladen og har mange “ja sigere”, som tør tage udfordringer op.
Vi spiller hinanden gode.

Børnehuset viborgvej

Placering: 1

Antal ansatte: 14

Firma adresse: viborgvej 96

Region: Midtjylland

Website: http://bornehusetviborgvej.randers.dk