STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

DCC a/s

"Projekt Nullermand"

I marts måned takkede mere end 90% af alle medarbejdere hos DCC A/S ja tak til at deltage i et sundhedsforløb som skal bane vej til nye sunde initiativer samt mere energi og trivsel i hverdagen.
Alle medarbejdere har gennemgået et sundhedstjek, hvor de har fået testet BMI, kolesteroltal, blodsukker, kondital samt søvn-/motion-/rygning-/ og kostvaner og fået udregnet bodyage. De kommende 10 uger er der fokus på sundere vaner og tiltag, og ultimo maj deltager vi alle i et fælles ”projekt nullermænd” (400 m svømning, 18 km cykling, 4,2 km løb).

Effekten

Projektet fulde effekt kender vi først om ti uger, men allerede nu melder flere medarbejdere ind med sundere tiltag som fx sundere kostvaner, reduceret indtag af sukker, salgsteams har indført fælles ugentlige løbeture, tilmeldinger til andre løb og meget mere.
Overordnet håber vi at tiltaget vil medføre øget trivsel og energi hos medarbejderne samt sundere initiativer på både jobbet og i hjemmet, og målet er en gennemsnitlig reduktion af vores bodyage med mindst 2 år og et samlet vægttab på mindst 300 kg.

DCC a/s

Placering: 5

Antal ansatte: 120

Firma adresse: Delta 6

Region: Midtjylland

Website: http://dcc.dk