STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Frøs Sparekasse

Medarbejder-Bootcamp med afsæt i fællesskabet

Frøs Sparekasse har i mange år haft fokus på høj medarbejdertilfredshed, og i 2011 gav det titlen som Europas Bedste Arbejdsplads. Medarbejderne er den vigtigste ressource, og her spiller sundhed en afgørende rolle.

Med afsæt i fællesskabet, så har Frøs Sparekasse haft en anderledes tilgang til den årlige motionskampagne. I år er Frøs Sparekasse gået sammen med Michelle Kristensen (kendt fra blandt andet TV2) om at arrangere en Bootcamp for 32 medarbejdere. Fokus er på kost og motion og i fællesskab arbejde mod målet – at opnå mere overskud i hverdagen og en sundere livstil.

”Vi lever af at kunne se muligheder i kundernes økonomi. Det kræver overskud, og at vi har balance i livet samt en sund livsstil. For at være den bedste udgave af os selv, så er det afgørende, at vi passer på vores krop og sørger for at den er i god form”, udtaler Bente Graae, personaleansvarlig i Frøs Sparekasse.

Frøs Sparekasse har foreløbig arrangeret en Bootcamp for 32 medarbejdere, og forløbet afsluttes efter 9 uger den 25. april til en sidste måling, vejning og løbetest. Der er udsigt til et godt resultat efter en rigtig god midtvejsmåling, som afslørede adskillige tabte kilo og flere hundred centimeter i alt blandt medarbejderne, men vigtigst af alt, så har deltagerne fået øget energi og en stor lyst og mod på mere.

Bootcampforløbet bygger op om et fællesskab, og deltagerne følges tæt via mail og en lukket facebookgruppe. Derudover mødes man 3 gange, hvor der introduceres nye enkle træningsmetoder, deltagerne måles og vejes, og der udføres en løbetest. Hele formen, og det faktum, at man ikke ser kollegerne fra forskellige afdelinger og trænerne hver dag, passer enormt godt til den travle hverdag, vi alle har.

Effekten

Midtvejsmålingen afslørede et samlet vægttab på næsten 100 kg og ca. 350 cm fra deltagerne.
Fællesskabet er blevet styrket, energien er øget, og der er en stor lyst på mere motion og sundhed.

Det 9 ugers forløb afsluttes den 25. april.

Frøs Sparekasse

Antal ansatte: 142

Firma adresse: Frøsvej 1

Region: Syddanmark

Website: www.frøs.dk