STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Itavis

Cutting Edge - Også på sundhed og træning

I Itavis vil vi gerne indstille vores projekt ”Cutting edge – også på sundhed og træning”, som vi satte i gang i september 2017.

For Itavis betyder den enkelte medarbejders personlige know how og personlige tillidsrelation alt i forhold til vore kunder og vores interne teamdynamik! Vi tror på, at vores fokus på fysisk og mental sundhed, er med til at holde os raske og giver os overskud til at levere i særklasse – også i pressede situationer. Derfor har vi initieret et sundhedsprojekt, som kan få selv dedikererede IT fyre op af stolen og være aktive.
Itavis er en virksomhed, hvor vi leverer ’cutting edge’ på en række IT løsninger. Da vi fik muligheden for, at være nogle af de første i Danmark til at implementere E-Fit træningsteknologi på arbejdspladsen, var vi ikke i tvivl om, at det var en god løsning.

Vores IT medarbejdere sidder meget ned og i mange timer i træk, de er meget fokuserede på deres arbejde og skærm og måske mindre på deres siddestillinger – hvilke kan føre til ømme og irriterede rygge. Vores medarbejdere er meget interesserede i nye teknologiske produkter, og i alt hvad teknologi kan tilbyde af hjælp til at forenkle eksisterende løsninger og skabe bedre og mere effektive løsninger.

E-Fit leverer den nyeste produktteknologi til helkrops træning, behandling, genoptræning og massage med varme i enkelte løsninger. Under træningen stimuleres musklerne med elektriske impulser, hvilket betyder, at hele kroppen kan trænes effektivt på bare 20 min. Træningen er effektiv i forhold til fx muskelopbygning, så er det også effektivt til hurtigere genoptræning, for kredsløb, balance, udholdenhed, vægttab, mv. Der kommer en personlig træner, som tilpasser træningen til den enkeltes niveau og ønsker.

Effekten

Udover at kunne tilbyde vores medarbejdere en samlet og enkelt løsning med effektiv træning, genoptræning, massage og vægtkontrol på arbejdspladsen som passer til alle, passer denne løsning godt sammen med vores andre initiativer omkring sundhed og trivsel. Ligeledes er vores nye E-Fit motionsrum en del af vores employer branding strategi og er med til at kunne tiltrække de bedste IT talenter på vores område. Vi har en god og stærk kultur og et lavt sygefravær, så vi ser initiativet som en naturlig del i, at være frontløbere indenfor IT branchen og samlet set, er det med til at vise, at vi mener, hvad vi siger, at vores værdier er vigtige, og det er hele vejen rundt – og helt særligt hvad angår vores værdifulde medarbejdere.

Itavis

Antal ansatte: 12

Firma adresse: Strandvejen 863, 2930 Klampenborg

Region: Hovedstaden

Website: www.itavis.dk