STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Mustache ApS

Online træning for medarbejdere

Under Covid-19 er arbejder alle hjemmefra i Mustache, distancen blandt medarbejdere er blevet større og det påvirker sammenholdet.

Under Covid-19 lavede vi 2 tiltag for at styrke de menneskelige relationerne og vedligeholde motivationen i dagligdagen.
1/Vi mødes hver morgen 9.30 online og gennemgår dagens program, hver især. Her bruger vi også tiden på at kommunikere vigtige budskaber og hyggesnak.

2/Hver torsdag har vi online træning med Benjamin fra Company Health, lige efter vores morgenmøde. Onlinetræning for medarbejdere startede under Covid-19 og er blevet taget hamrende godt imod af alle medarbejdere. Vores plan er at det skal forsætte fremadrettet, så alle kan deltage, uagtet hvor de er henne i verdenen og hvilken platform. Vi overvejer desuden at udvide det til online træning for medarbejdere og familie.

Effekten

– Et nyt fokus hos medarbejderne på sundhed generelt, de har fået øjnene op for, hvorfor det er vigtig at ‘investere’ i i dem selv. (En er startet på løb, en anden er startet til psykolog under Covid-19)
– Fysikken bliver bedre, minimere risiko for arbejdsskader foran computeren
– Det giver et bedre sammenhold, vi er fælles om det! Og medarbejderne får en ny fællesreference.
– God måde at holde folk sammen på, vi har medarbejdere som arbejder deltid, nogle er fuldtid og andre hjemsendte.
– Det giver en pause fra siddende kontor arbejde

Mustache ApS

Placering: 7

Antal ansatte: 10

Firma adresse: Nørre Voldgade 18, 1. sal, 1358 Kbh K

Region: Hovedstaden

Website: http://www.mustache.dk