STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

KROMANN REUMERT

E-sport hos KROMANN REUMERT

Hos Kromann Reumert dyrker vi E-sport på både vores kontor i Aarhus og København

At være med på e-sportsholdet giver os en unik mulighed for at lære hinanden at kende på en helt anden måde end den daglige gang på kontoret (læs: hjemmekontoret) giver mulighed for. Det er et fantastisk afbræk fra de til tider travle hverdage.

Rent fagligt kan man også beskæftige sig med esport, da vi har et juridisk specialistteam, der blandt andet rådgiver CSPPA (Counter Strike Professional Players Association eller ‘CSPPA’), Astralis, professionelle spillere, investorer, sponsorer og andre interessenter om anliggender inden for esport. At vi selv dyrker esport – om end det er på hobbyplan – giver os en indsigt i miljøet, som vi kan sætte i spil i vores juridiske rådgivning.

Læs mere om Kromann Reumerts e-sportsrådgivning    [ LINK: E-sports (kromannreumert.com) ]

Vi er tilmeldt YouSees eSportsliga, hvor vi spiller mod andre virksomheder. Her dyster vi onsdag aften mod andre firmaer så som DSB, Nykredit og branchekollegaerne fra Gorrissen Federspiel.

 

Effekten

Vi har fået skabt et rigtig godt fællesskab på holdet, hvor humøret altid er højt (specielt når vi vinder). Onsdag er blevet en dag, man ser ekstra meget frem til, da man ved, at der venter en rigtig hyggelig aften sammen med sine kollegaer.

Det er en god mulighed for at kombinere interessen for e-sport med kollegialt samvær – på tværs af afdelinger og anciennitet

KROMANN REUMERT

Placering: 10

Antal ansatte: 500

Firma adresse: Rådhuspladsen 3, 8000 Aarhus

Region: Midtjylland

Website: https://www.kromannreumert.com/