STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Web2Media

Sund i Web2Media

Web2Media er ét af Danmarks førende digitale marketing bureauer med hovedkontor i hjertet af Aarhus og med afdeling i København. Som en fast del af arbejdslivet hos Web2Media investerer vi løbende i vores initiativ ‘Sund i Web2Media’. Det betyder, at vi søsætter forskellige aktiviteter og initiativer, der har fokus på medarbejdernes trivsel, sociale fællesskab samt mentale såvel som fysiske sundhed.

Vores initiativer tæller mange, men de sidste mange måneder har vi blandt andet afholdt et cykelevent med assistance fra det professionelle cykehold ‘Team Give Elementer’, deltaget i DHL Stafetten, spillet padel hver 2. onsdag, løbetrænet hver torsdag og spillet golf. Vi har desuden faste fællestræninger med Heartfit og CardioPuls, der begge tilbyder professionelle træningsforløb, så vi altid er sikre på, at vi træner rigtigt, opnår progression, forebygger skader og skaber motivation for alle.

Vores initiativer er for alle medarbejdere, hvorfor vi gør meget ud af at fortælle, at alle kan være med – uanset niveau. Derudover fokuserer vi på, at mange af intitiativerne kan gå igen, så vi skaber gode, sjove og ikke mindst sunde traditioner. Vi laver derfor en evaluering af alle vores initiativer, så vi kan få inputs til, hvilke initiativer, vi skal fortsætte, og hvilke nye, der evt. skal prøves af.

Vi informerer og motiverer alle vores kollegaer til at være med via vores Intranet. Vi hænger samtidig supplerende plakater op på kontoret og sender reminders ud i dagene op til arrangementet skal afholdes. Den effektive kommunikation har resulteret i, at vi til alle arrangementer har oplevet stor opbakning fra både ledelsen såvel som resten af kollegerne på kontoret. Et ekstra plus er også, at størstedelen af alle initiativer afvikles i arbejdstiden, hvorfor langt de fleste prioriterer at deltage.

På kontoret har vi også indført et nyt initiativ under navnet ‘Op og stå – ud og gå’. Det har betydet, at vi har indkøbt to-go kopper, så vi under næste telefonopkald kan spadsere en tur rundt i området i stedet for at blive siddende på stolen. På den måde får vi både ekstra skridt på kontoen, frisk luft og fornyet energi. Med andre ord får vi indarbejdet endnu mere sundhed til kontoret. Udover to-go kopper, har vi også anskaffet os Steppie balancebræt, der fremmer blodomløbet i hele kroppen, samtidig med den træner ryg-, ben- og core-muskulatur.

For at styrke vores interne relationer yderligere og hjælpe hinanden med at skabe en åben og ærlig kultur, havde vi i efteråret 2021 besøg af Cocuura. Her fik vi blandt andet værktøjer, der kan hjælpe os med at turde tale om alt det, der kan være svært, eksempelvis når livets vej slår krøller.

Baggrund

Når vi ikke nørder digitale forretninger, værdsætter vi vores fælles aktiviteter, fordi:

• De er med til at øge den enkeltes trivsel og arbejdsglæde.
• De er med til at ændre den enkeltes motionsvaner.
• De bidrager med højt humør og gode grin.

Effekten

Hos Web2Media har alle taget rigtig godt imod de forskellige aktiviteter. Hele vejen igennem har vi været gode til at bakke hinanden op, hvorfor vi har oplevet alt fra motiverende mails i indbakken til jublende kollegaer på løberuten. Alt sammen har bidraget til, at vi har fået skabt nye, gode rutiner både individuelt og i fællesskab. Ydermere oplever vi et meget lavt antal sygedage pr. ansat. Og vi tror på, at at det er vores initiativer i ‘Sund i Web2Media’, der er med til at holde sygefraværet lavt.

Flere medarbejdere har også slået deres egen personlige rekord, hvilket har givet dem blod på tanden til at fortsætte den hårde og effektive træning i fritiden. Sidst, men ikke mindst, har aktiviteterne bidraget med højt humør og gode grin, der har været med til at styrke de gode relationer og det sociale fællesskab på tværs af afdelinger.

Vores SEO Manager, Stinna Adler, fortæller følgende om sin effekt med initiativerne:

“‘Sund i Web2Media’ har især sat nogle nye rammer, der giver lov til at møde ens kollegaer på en ny måde. Det er også altid motiverende, at gøre noget i fællesskab, fremfor på egen hånd, hvilket har været en særlig drivkraft for mig. En anden drivkraft, som har sat acceleration under min motivation, har været at sætte nogle konkrete målsætninger, man har kunne stile efter. Alt i alt nogle virkelig gode initiativer, der smelter godt sammen med Web2Medias kultur.”

Web2Media

Placering: 1

Antal ansatte: 75

Firma adresse: Bülowsgade 68, 2. sal, 8000 Aarhus C

Region: Midtjylland

Website: https://www.web2media.dk/