STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Mariager Fjord Kommune, Administrative medarbejder

Træning af de ømme kontormuskler.

Gennem meget lang tid har alle medarbejder med kontor funktion siddet hjemme. Dette har dels bevirket at der har været store forandringer i arbejdsstillinger, mange kommer til at sidde meget stationært og flere mangler også det sociale i at se hinanden.
Så vi indførte “træning af de ømme kontormuskeler” online.
Træningen er af 10-20 minutters varighed og der bliver inviteret 2-3 gange om ugen. Alle kan deltage uanset om de sidder på kontoret, hjemme eller har rykket arbejdspladsen i sommerhuset.
Træningen består i lette opvarmnings øvelser for arme, skulder og nakken, elastiktræning både som styrke og konditons træning og vi slutter altid af med let udspænding af nakkes og skulderens strukturer.

Effekten

Alle medarbejder for mulighed for en pause væk fra skærmen og dermed mulighed for at få fornyet energi til hjerne. Men træningen giver også mulighed for at kroppen bliver arbejdet igennem, så den enkelte bliver opmærksom på evt. ømme muskler som trænger til lidt ekstra opmærksomhed og evt. behandling i vores Interne Sundhedsordning.
Derudover har dette iterativ givet mulighed for at se sine kolleager på afstand, ønske god dag og evt. god weekend, hvilket er med til at øge fællesskabsfølelsen og trivslen.

Mariager Fjord Kommune, Administrative medarbejder

Antal ansatte: 25

Firma adresse: Mariagerfjord Kommune, Økonomi m. flere.

Region: Nordjylland

Website: http://