STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Næstved Kommune, Center for Politik og Udvikling

Sammen er vi godt gående

I vores arbejdsmiljøgruppe brænder vi for at bringe mere bevægelse i arbejdsdagen/hverdagen. I tråd med det var Tæl Skridt kampagnen i ugerne 5 og 6 blev taget rigtig godt imod i vores center. Vi var engagerede og udfordrede hinanden, men samtidig kom vi med gode ideer til hinanden om at holde gejsten og gå-lysten oppe. Der blev også delt ideer til hvor det er godt at gå ture i nærområdet i Næstved. Vores borgmester var med og støttede os i kampagnen, hvilket var meget positivt.

Der er blevet sendt status mails ud om, hvor mange skridt vi tilsammen var opnået og der var fælles ånd om at nå flest muligt skridt. Midt i kampagnen blev vi ramt af massiv snevejr, men det stoppede os ikke. De skridt man ikke nåede om dagen, indhentede vi sent på aftenen. Vedhæftet billede viser gejsten og viljestyrken 🙂 Efter endt kampagne blev der ved lodtrækning delt gaver ud til 5 heldige der var med i kampagnen. Der blev også givet en gave til en kollega på en anden kollegas opfordring, da vedkommende på en dag havde gået en halv maraton + 5 km ekstra sammen med sin datter. Vi har spillet hinanden gode på alle måder.

Effekten

Der blev opnået fantastiske resultater. Vigtigste for os var, at vi gik sammen om kampagnen kollegialt og samtidig fik bevæget os, da fleste af os arbejder hjemme og har stillesiddende arbejde. Vi kan med stolthed sige, at vi har opnået vores mål både på det mentale og fysiske. Flere kollegaer ønsker at deltage kampagnen, når den igen er der i ugerne 16+17 og det skal vi selvfølgelig også være med til.

Næstved Kommune, Center for Politik og Udvikling

Placering: 4

Antal ansatte: 75

Firma adresse: Teatergade 8, 4700 Næstved

Region: Sjælland

Website: http://www.naestved.dk