STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

The Walt Disney Company Nordic

Magien findes i fællesskab og motion

The Walt Disney Company er en international koncern med mange virksomheder og afdelinger i hele verden. I København er vi 48 ansatte i den nordiske del af virksomheden, hermed The Walt Disney Company Nordic. Her arbejder vi med områder inden for Disney-produkter, aktiviteter etc. samt varetager en solid og gunstig relation til det nordiske marked.

The Walt Disney Company tilbyder en sundhedspolitik, som betyder, at hver medarbejder kan motionere 1 time pr. uge i arbejdstiden. Det er frit for os at vælge motionsformen, og det kan være alt fra løb og gåture til cykling eller yoga. Vi inviterer hinanden via Outlook, og ofte er der flere hold i gang på samme tid. Det betyder, at mange medarbejdere engagerer sig i både planlægningen og fællesskabet, som motionen i vores arbejdstid giver.

Motionen – fx løb – er af naturlige årsager planlagt på tidspunkter, der tager hensyn til arbejdsopgaver, møder og kolleger. Dertil er de forskellige hold inddelt efter medarbejdernes tid, lyst, udgangspunkt og kondition – det betyder, at alle kan være med.

Effekten

I begyndelsen var tilbuddet ofte benyttet af de samme ildsjæle, men med tiden er vi kommet op på 20 ansatte, der gør brug af den ugentlige times motion. Det er meget imponerende, og effekten er stor. Vi kan se, at rutinerede såvel som urutinerede har stor glæde af at motionere sammen – dette udspringer med sikkerhed også af vores åbne og mangfoldige arbejdskultur.

Når arbejdskulturen understøtter motionsfællesskab på alle niveauer og acceptere medarbejderens fleksibilitet, er det nemt for medarbejderen at kunne engagere sig samt støtte op om motion, der kan tilpasses alle. Det VED vi højner vores arbejdsfællesskab.

Den ugentlige træningstur bidrager også til, at vi er flere og flere, der deltager og kaster os ud i diverse motionsløb så som DHL-stafet, Christianshavnermilen, KMD mini-tri og Kvindeløbet. I vores sundhedsprofil har vi dagligt frugt, vi har fravalgt sodavand, og så har vi et stort udvalg af sund mad i kantinen.

The Walt Disney Company Nordic

Antal ansatte: 48

Firma adresse: Kalvebod Brygge 24, 3 sal, 1560 København V

Region: Hovedstaden

Website: http://disney.dk/