STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Ambu A/S

Global IT Tæl Skridt

Tæl skridt 2021 Ambu

Corona har sneget sig ind på hele verden og med det i mente, besluttede jeg at Ambu Corporate Business IT skulle op af stolen og frem i skoen. Virksomhedens ansatte er spredt ud over hele verden, og jeg prøvede at få kollegaer med fra andre verdensdele. Det lykkes.
Derpå inviterede jeg de 6 forskellige afdelinger i Corporate Business IT til at teame op, således at vi kunne gå-sammen hver for sig. Tæl Skridt blev vel modtaget og de 6 hold blev oprettet, hvor 40 ivrige kollegaer støttede op omkring mit initiativ. Initiativet inkluderede også BI-teamet som er placeret i Sydafrika, som hev sig på udfordringen og gik ”så det støvede”.
Det var en hyggelig oplevelse, og gøre dette sammen.
Der blev i perioden arrangeret ”walking-lunch” på Teams, hvor frokost-pausen blev kombineret med en gåtur. Vi gik med headset og small-talkede mens motionen blev indtaget. Flere kollegaer har gået op mod 5000 skridt i pausen, når dette blev gennemført.
Andre sportsaktiviteter blev selvfølgelig også konverteret til skridt, og dermed kunne alt aktivitet konverteres til skridt og tælle med.

Effekten

Effekten er jo at der stadig bliver gået af flere kollegaer, for at holde den gode trend i hævd med 10.000 skridt dagligt.

Ambu A/S

Antal ansatte: 3000

Firma adresse: Baltorpbakken 13

Region: Hovedstaden

Website: https://www.ambu.com/