STEM PÅ DETTE SUNDE INITIATIV

Arbejdernes Landsbank, Stjernepladsen

Smil - sved du er på - Corona motion og social samvær

I filialen på Stjernepladsen har kollegerne været gode til at holde kontakten over Teams og samtidig holde sig i gang rent fysisk. De har bl.a. brugt den elastik og nogle af de forslag til øvelser, som blev sendt ud til alle ca. 1100 kolleger. Det giver sved på panden og ikke mindst smil om munden.

Kunderådgiver service Randi Boesen fra Stjernepladsen er ildsjælen, der sørger for, at der hver uge er nye øvelser. Flere kolleger er konkurrencemennesker, så der er stor opbakning til at holde sig i gang.

”Vi sørger for at holde forbindelsen hver dag, så alle er samlet. Vi taler fagligt, og så får vi motioneret lidt hver dag. Vi bruger elastikkerne, vi har fået, med nye øvelser hver uge og så er vi faste deltagere på Firmaidrættens Tæl Skridt, siger Randi Boesen.

Udgangspunkt i det hele menneske
I Arbejdernes Landsbank er der fokus på at forebygge frem for at helbrede. Vores Sundheds- og forebyggelsesstrategi tager udgangspunkt i det hele menneske. Så når vi taler sundhed, er ambitionen at komme 360 grader rundt om den enkelte medarbejder.

”Under nedlukningerne i 2020 og 2021 har vi specielt arbejdet på at sørge for initiativer på det mentale og det fysiske område,” fortæller arbejdsmiljøkonsulent Ulla Strøm Nordenhof.

Effekten

Ved at have fokus på motion og bevægelse hele vejen under Corona nedlukningen har der været færre skader og ubehag, specielt fordi man i filialen har sørget for at alle der sidder hjemme, også er en del af motionen.
Samtidig har det også en god effekt på det sociale at man mødes over Teams hver dag både for det faglige men så sandelig også det at lave gymnastik og grine sammen har haft en god effekt på den mentale del.

Arbejdernes Landsbank, Stjernepladsen

Placering: 3

Antal ansatte: 7

Firma adresse: Banegårdsvej 9

Region: Midtjylland

Website: http://www.al-bank.dk